fbpx
label.m Cool Blonde -shampoo

label.m Cool Blonde -shampoo

28,00 

Takuuvarmaa värin ylläpitoa, joka korostaa sen syvyyttä ja hehkua. Sisältää äärimmäisen tiivistettyjä sävypigmenttejä, jotka eliminoivat hiuksista kellertäviä tai messinkisiä sävyjä, samalla palauttaen kosteustasapainoa pidentämään hiusvärin eloisuutta ja suojaamaan hiuksia. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä natriumkloridia. Luonnosta eristettyjä raaka-aineita: violetti bataatti, violetti porkkana, mustikka. 250 ml.

Äärimmäisen tiivistettyjä pitoisuuksia väriä taittavia pigmenttejä, jotka eliminoivat kellertäviä tai messinkisiä sävyjä vaaleissa, platinaisissa tai harmaissa hiuksissa. Välttämättömiä ravinteita ja antioksidantteja hiusten suojaksi luomaan pehmeitä, silkkisiä ja ravittuja hiussuortuvia.

Auttaa palauttamaan kosteustasapainoa siten kohentamaan ja pitkittämään värin eloisuutta maksimoiden sen hehkua ja kirkkautta. Syvä hoitaa hiuksia parantuneeseen käsiteltävyyteen, säikeiden vahvuuteen, elastisuuteen ja vaurioiden vastustukseen, jotka kaikki ovat yleisiä vaaleille hiuksille

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!