Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben!
Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d’Azur, on mieletön!

Read More »
Salon Virhon verkkokauppa avattu

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.

Read More »
Pariisin terveiset Salon Virholta

Pariisin terveiset Salon Virholta

Virholaiset kävivät maailmalla päivittämässä tulevan kauden hiustrendejä ja tekniikoita. Matka suuntautui aina niin ihanaan Pariisiin. Lämmin syksyinen Pariisi hehkui kauden syvän okran, beigen ja lämpimän ruskean sävyjä, sekä voimakasta vihreää. Katukuvassa liehui leveitä lahkeita, nilkkamittaisia housuja ja hameita. Ruutu, raita, tikki oli voimakkaasti esillä. Eri variaatiot ja leikkisyys näkyivät niin vaatteissa kuin hiuksissa.

Read More »
HCF PE2019

Pariisin kevään ja kesän hiusmuoti

Pariisin Louvressa järjestettiin vuotuinen Haute Coiffure Française -hiustapahtuma, jonne alan ammattilaiset saapuivat hakemaan uusia trendejä. Tämän kevään uusi kokoelma kantaa nimeä PE19 ja sisältää pehmeitä värejä ja linjoja. Virholta tapahtumaan osallistuivat Mari, Taiju ja Liisa.

Read More »
Virholaiset Pariisissa

Pariisin HCFn syksy on saapunut Virholle

Mixe-tyyli yhdistää 80-luvun nykyaikaan. Salon Virhon Talvikki, Riita ja Minna vierailivat Liisan johdolla Pariisin Louvressa, jossa järjestettiin ranskalaisen hiusmuodin huipputapahtuma Haute Coiffure Française. Ilmassa oli juhlan tuntua, sillä reissutiimin Virholla vietetyt vuodet osuivat tasaluvuille.

Read More »