fbpx

Fashion Centerin näytös Kesä 2020

Elokuussa esiteltiin tulevan kesän 2020 muotia Fashion Centerin tapahtumassa Vantaalla. Fashion center on suunnattu muodin ammattilaisille ja on keskeinen kohtaamispaikka muodin alalla toimiville.
Fashion Center 2020

Liisa ja Salon Virho Helsinki toteuttivat upeat kampaukset näytökseen 18 malleille. Inspiraatiota haettiin avainsanoista villi, rento ja seksikäs. Näyttävät kampaukset toteutettiin rouhealla tupeerauksella ja letitystekniikalla. Lennokkaat laineet ja säpäkät kiharat toimivat upeasti asujen kanssa.

Unelmiesi juhlat ja häät -messutapahtuma

Salon Virho on mukana häämessuilla keskiviikkona 9.10.2019 klo 18–21.00.
Tapahtuma järjestetään Voimala 1889:ssa ja sinne on vapaa pääsy.

Salon Virho toteuttaa näytöksen kampaukset ja meikit, sekä on mukana tapahtumassa. Juhlat ja häätmessulla arvotaan kaikkien kävijöiden kesken huikea 500 euron yllätyskori! Lämpimästi tervetuloa!

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet – lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!