fbpx

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme iloiseen joukkoomme monen ikäisiä, reippaita, tavoitteellisia ja asiakaspalveluhenkisiä hiusalan osaajia.

Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän, kannustavan ja turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa alan huippukouluttajien ja oman tiimin tuella.

Mikäli kaipaat luotettavaa työnantajaa ja mukavaa tiimiä, niin ole pikaisesti yhteydessä.

CV:n hakemuksen kera voi lähettää osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja antaa Sami Kilponen 040 5653 823.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet – lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben!
Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d’Azur, on mieletön!

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!