fbpx

Haetaan parturi-kampaajaa

Parturi-kampaajaksi Salon Virholle!

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan laadukkaaseen liikkeeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Tule täydentämään mahtavaa tiimiämme omalla osaamisellasi ja positiivisuudellasi!

Voit olla kokenut konkari tai nuorempi hiusalan osaaja. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme, että sinulla on aito halu palvella asiakkaita hyvin ja toteuttaa asiakkaiden persoonaan istuvia hiustyylejä. Sytyt vahvasti myös uuden oppimisesta ja haluat jatkuvasti kehittää omia taitojasi erilaisten värjäysten, leikkausten ja kampausten suhteen.

Tarjoamme viihtyisän, kannustavan ja turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa alan huippukouluttajien ja oman tiimin tuella. Meillä vallitsee tasavertaisuuden, avoimuuden ja jakamisen ilmapiiri. Et ole työssäsi yksin, vaan tukena on aina joukko erittäin osaavia kollegoita. Tärkeimpänä asiana pidämme, että asiakas lähtee liikkeestämme hymyssä suin ja tyytyväisenä kampaukseensa.

Mikäli kaipaat luotettavaa ja vastuullista työnantajaa sekä mukavaa tiimiä, niin ole pikaisesti yhteydessä sillä työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla.
Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen [email protected].com. Lisätietoja antaa Sami Kilponen 040 5653 823.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!