fbpx

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.
Salon Virhon verkkokauppa avattu

Tällä hetkellä Salon Virho on avoinna normaalisti ja valmiina palvelemaan sinua erittäin joustavasti. Mikäli et löydä sopivaa aikaa verkkosivuiltamme www.salonvirho.com niin suosittellemme soittamaan liikkeeseemme numeroon +358 8 8150 123. Vapaita aikoja löytyy hyvin ja tarvittaessa voimme järjestää palveluja myös normaalien työaikojemme ulkopuolella.

Muistathan, että otamme hygienian huomioon kaikissa työvaiheissa. Siivoamme liiketilat päivittäin ja asiakaspaikat desinfioidaan aina käytön jälkeen. Tällä hetkellä liikkeessämme työskentelee normaalia pienempi määrä henkilökuntaa, joka tarkoittaa myös pienempiä asiakasmääriä. Pienemmän ihmismäärän sekä ison liiketilamme sekä ison liiketilamme takia meidän on mahdollista pitää riittävän iso turvaväli asiakkaidemme välillä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Vaikka ajat ovat hankalat koronaepidemian takia, niin toivomme näkevämme sinut lähiaikoina. Sillä välin hyppää verkkokauppaan ostoksille!

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet – lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!