fbpx

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.
Salon Virhon verkkokauppa avattu

Tällä hetkellä Salon Virho on avoinna normaalisti ja valmiina palvelemaan sinua erittäin joustavasti. Mikäli et löydä sopivaa aikaa verkkosivuiltamme www.salonvirho.com niin suosittellemme soittamaan liikkeeseemme numeroon +358 8 8150 123. Vapaita aikoja löytyy hyvin ja tarvittaessa voimme järjestää palveluja myös normaalien työaikojemme ulkopuolella.

Muistathan, että otamme hygienian huomioon kaikissa työvaiheissa. Siivoamme liiketilat päivittäin ja asiakaspaikat desinfioidaan aina käytön jälkeen. Tällä hetkellä liikkeessämme työskentelee normaalia pienempi määrä henkilökuntaa, joka tarkoittaa myös pienempiä asiakasmääriä. Pienemmän ihmismäärän sekä ison liiketilamme sekä ison liiketilamme takia meidän on mahdollista pitää riittävän iso turvaväli asiakkaidemme välillä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Vaikka ajat ovat hankalat koronaepidemian takia, niin toivomme näkevämme sinut lähiaikoina. Sillä välin hyppää verkkokauppaan ostoksille!

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!