fbpx

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.
Salon Virhon verkkokauppa avattu

Tällä hetkellä Salon Virho on avoinna normaalisti ja valmiina palvelemaan sinua erittäin joustavasti. Mikäli et löydä sopivaa aikaa verkkosivuiltamme www.salonvirho.com niin suosittellemme soittamaan liikkeeseemme numeroon +358 8 8150 123. Vapaita aikoja löytyy hyvin ja tarvittaessa voimme järjestää palveluja myös normaalien työaikojemme ulkopuolella.

Muistathan, että otamme hygienian huomioon kaikissa työvaiheissa. Siivoamme liiketilat päivittäin ja asiakaspaikat desinfioidaan aina käytön jälkeen. Tällä hetkellä liikkeessämme työskentelee normaalia pienempi määrä henkilökuntaa, joka tarkoittaa myös pienempiä asiakasmääriä. Pienemmän ihmismäärän sekä ison liiketilamme sekä ison liiketilamme takia meidän on mahdollista pitää riittävän iso turvaväli asiakkaidemme välillä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Vaikka ajat ovat hankalat koronaepidemian takia, niin toivomme näkevämme sinut lähiaikoina. Sillä välin hyppää verkkokauppaan ostoksille!

Haetaan parturi-kampaajaa

Parturi-kampaajaksi Salon Virholle! Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan laadukkaaseen liikkeeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Tule täydentämään mahtavaa tiimiämme omalla osaamisellasi ja positiivisuudellasi! Voit olla

Liisa

Liisa Virho 70 vuotta

Kuin sakset kädessä syntynyt 70 vuotta täyttävä Liisa Virho seurasi kampaamo alalla äitinsä jalanjälkiä, nyt hän iloitsee tehdessään töitä lasten­sa kanssa.

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!