Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.
Salon Virhon verkkokauppa avattu

Tällä hetkellä Salon Virho on avoinna normaalisti ja valmiina palvelemaan sinua erittäin joustavasti. Mikäli et löydä sopivaa aikaa verkkosivuiltamme www.salonvirho.com niin suosittellemme soittamaan liikkeeseemme numeroon +358 8 8150 123. Vapaita aikoja löytyy hyvin ja tarvittaessa voimme järjestää palveluja myös normaalien työaikojemme ulkopuolella.

Muistathan, että otamme hygienian huomioon kaikissa työvaiheissa. Siivoamme liiketilat päivittäin ja asiakaspaikat desinfioidaan aina käytön jälkeen. Tällä hetkellä liikkeessämme työskentelee normaalia pienempi määrä henkilökuntaa, joka tarkoittaa myös pienempiä asiakasmääriä. Pienemmän ihmismäärän sekä ison liiketilamme sekä ison liiketilamme takia meidän on mahdollista pitää riittävän iso turvaväli asiakkaidemme välillä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Vaikka ajat ovat hankalat koronaepidemian takia, niin toivomme näkevämme sinut lähiaikoina. Sillä välin hyppää verkkokauppaan ostoksille!

Salon Virhon tiedote koronaviruksen vuoksi

Arvoisa Salon Virhon asiakas! Olemme avoinna sinun hius- ja kauneustarpeitasi varten. Toivomme että voitte käyttää palvelujamme normaalisti! Salon Virholla toimimme tällä hetkellä normaalisti ja olemme

Pariisin terveiset Salon Virholta

Pariisin terveiset Salon Virholta

Virholaiset kävivät maailmalla päivittämässä tulevan kauden hiustrendejä ja tekniikoita. Matka suuntautui aina niin ihanaan Pariisiin. Lämmin syksyinen Pariisi hehkui kauden syvän okran, beigen ja lämpimän ruskean sävyjä, sekä voimakasta vihreää. Katukuvassa liehui leveitä lahkeita, nilkkamittaisia housuja ja hameita. Ruutu, raita, tikki oli voimakkaasti esillä. Eri variaatiot ja leikkisyys näkyivät niin vaatteissa kuin hiuksissa.

Fashion Center 2020

Fashion Centerin näytös Kesä 2020

Elokuussa esiteltiin tulevan kesän 2020 muotia Fashion Centerin tapahtumassa Vantaalla. Fashion center on suunnattu muodin ammattilaisille ja on keskeinen kohtaamispaikka muodin alalla toimiville.

HCF PE2019

Pariisin kevään ja kesän hiusmuoti

Pariisin Louvressa järjestettiin vuotuinen Haute Coiffure Française -hiustapahtuma, jonne alan ammattilaiset saapuivat hakemaan uusia trendejä. Tämän kevään uusi kokoelma kantaa nimeä PE19 ja sisältää pehmeitä värejä ja linjoja. Virholta tapahtumaan osallistuivat Mari, Taiju ja Liisa.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!