fbpx

Kevään All Inclusive -vaalennuspaketti hiuksille Salon Virholta!

Salon Virhon All Inclusive -vaalennuspaketti on täydellinen paketti hiuksille. Palvelu sisältää hiusten värjäyksen, leikkauksen, sävytyksen ja Wella Plex -hoidon pesupaikalla. Lisäksi saat veloituksetta Wella Color Fresh mask -kotihoitotuotteen (arvo 19,90 €)
Vaalennuspaketti keväälle 2021

Vaalennuspakettien hinnat

  • pitkät hiukset 272 €
  • puolipitkät hiukset 236 €
  • polkka 210 €
  • lyhyet 195 €
Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet – lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben!
Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d’Azur, on mieletön!

Salon Virho 80 vuotta

Juhlagaala 22.1.2022 Tullisalissa

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!