fbpx

Kevään hiustrendit 2021 Jean-Baptiste Mazellan innoittamana

Viime viikolla koko Salon Virhon henkilökunnalla Oulussa ja Helsingissä oli tilaisuus uppoutua kevään hiustrendeihin, tuotuna meille suoraan Etelä-Ranskasta. Pääsimme opettelemaan uusia hiustenleikkaustekniikoita maailman tunnetuimpien joukkoon kuuluvan kampaamoalan kouluttajan kanssa yksityiskoulutuksen merkeissä. Mazella & Partnerin taiteellinen johtaja Jean-Baptiste Mazella opasti meidät uusien leikkaustekniikoiden saloihin vaihe vaiheelta online live-koulutuksen avulla.

Mazella & Partners jakaa omaa yli kahden vuosikymmenen kokemustaan järjestämällä koulutuksia parturikampaajille eri puolille maailmaa. He ovat opettaneet ja työskennelleet johtavien kampaajien ja stylistien kanssa ympäri maailman ja kehittäneet teknisen ja luovan leikkaussuunnan, joka innostaa stylisteja. Mazellan leikkaustekniikat ovat graafisia, tarkkoja ja muunneltavia yksilöllisiin tarpeisiin,  mutta samaan aikaan kaupallisia ja katukuvaan sopivia.

Jean-Baptiste Mazella_Salon Virho

Hiustrendit 2021: graafisuutta, pehmeyttä ja liikkuvuutta

Leikkauskoulutus pohjautui ehjän linjan ja kerrostuksen perusrakenteisiin. Kävimme läpi uudenlaisia leikkaustekniikoita ja sitä kuinka leikkaustekniikat siirretään jokapäiväiseen kampaamotyöskentelyyn asiakkaidemme pariin. Pääsimme syventämään ymmärrystämme graafisten leikkaustekniikoiden ja asiakkaan kasvonpiirteiden yhdistämisestä niin, että hiukset ovat katukuvaan sopivia. Koulutuksen keskiössä oli asiakkaan loihtiminen upean näköiseksi. 

Mazellan leikkaustekniikat antavat monimuotoisuutta leikkaukseen. Polkassa / lyhyessä mallissa korostui graafiisuus ja muunneltavuus, kun taas pitkässä mallissa leikkaustekniikka perustui kerrostusleikkaukseen, jota voidaan toteuttaa polkasta pitkään hiusmalliin. Mazellan kerrostusleikkauksella hiuksiin saadaan mahtava rakenne, liikkuvuus ja pehmeys.

Henkilökunnan koulutusten mukauttaminen maailman tilanteeseen

Nykyinen maailmanlaajuinen pandemiatilanne on muuttanut tapaa miten Salon Virholla koulutetaan henkilökuntaa. Ennen koulutukset ovat tapahtuneet kasvokkain, mutta nykyään koulutukset järjestetään etäkoulutuksina. Olemme Virholla erittäin kiitollisia, että haastavasta  tilanteesta riippumatta, voimme aktiivisesti kouluttaa henkilökuntaamme. Monipuolisten leikkaus- ja värikoulutusten ansiosta Salon Virholla  on aina viimeisin tieto hiustrendeistä. Koulutukset tuovat henkilökunnallemme uutta intoa ja positiivista fiilistä jokapäiväiseen työskentelyyn.

Varaathan aikasi pian niin loihditaan sinulle upeat hiukset kevään hiustrendit 2021 mukaisesti!

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet – lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben!
Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d’Azur, on mieletön!

Salon Virho 80 vuotta

Juhlagaala 22.1.2022 Tullisalissa

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!