fbpx

Mago-hiustenpidennysten tekijätiimimme vahvistui

Mago-hiustenpidennysten tekijätiimimme vahvistui tänään kolmella kampaajalla! Koulutuksessa olivat mukana Katja, Laura ja Siiri.
Mago-hiustenpidennys
Kevyen tuntuiset Mago-pidennykset kiinnitetään puuvillalangalla, eikä niiden kiinnitykseen tarvita kemikaaleja tai sähkölaitteita. Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset kestävät erittäin hyvin, eivätkä ne vaurioita hiuspohjaa.
 
Simply Natural Mago -hiustenpidennykset tarjoavat markkinoiden hellävaraisimman kiinnitystavan, jolla voidaan toteuttaa sekä hiusten tuuhennuksia että täyspidennyksiä.

Nyt voimme palvella hiustenpidennykset haluavia asiakkaitamme entistä paremmin! Mago-hiustenpidennyksiä toteuttava tiimimme vahvistui kolmella tekijällä, joten myös vapaita aikoja tulee olemaan enemmän. Soita ja varaa konsultaatioaika!
Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Haetaan parturi-kampaajaa

Parturi-kampaajaksi Salon Virholle! Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan laadukkaaseen liikkeeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Tule täydentämään mahtavaa tiimiämme omalla osaamisellasi ja positiivisuudellasi! Voit olla

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!