fbpx

Ota hiustenhoito osaksi kampaamokäyntiäsi – Oriben hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksiasi

Oribe Hair Care on vasta julkaissut oman Renewal Remedies Treatment Experience -palvelunsa. Oriben asiakaskohtaisesti sekoitetut hiustenhoidot on mukautettu täyttämään hiusten yksilölliset tarpeet - lisäten muun muassa hiusten pehmeyttä, vahvuutta ja värin kestävyyttä. Hiustenhoidoilla parannetaan myös kaikkien hiustyyppien rakennetta ja kosteutta sekä vahvistetaan hiuksen sisäistä rakennetta. Hiusten kokonaisvaltainen terveys palautuu silminnähden yhden hoidon jälkeen. Nämä eksklusiiviset ja hoitavat hiustenhoidot ovat nyt myös saatavilla Salon Virholla! Hoidot toteutetaan osana parturikampaamokäyntiäsi.
Oribe Renewal -hiustenhoidot

“4 x sileämmät,  4 x pehmeämmät ja 74 % hallittavammat hiukset”

Mistä Renewal Remedies Treatment Experience -hiustenhoidot koostuvat?

Renewal Remedies Treatment Experience koostuu kahdesta osasta: perusainesosista ja täydentävistä ainesosista, jotka parturikampaajamme yhdistää hiustesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kun ainesosat on sekoitettu keskenään, ne levitetään hiuksiisi shampoopesun jälkeen ja niiden annetaan vaikuttaa vain viisi minuuttia.

Tärkeimmät ainesosat

  • Bio-Synergy on elvyttävä sokeriproteiiniyhdistelmä, joka vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta ja korjaa vahingoittuneen ulkokerroksen luomalla suojan, joka lukitsee tarvittavan kosteuden ja silottaa hiuksen pintaa.
  • Kreatiini on aminohapoista koostuva molekyyli, joka parantaa hiusten hallittavuutta sekä suojaa harjaamisen ja muotoilun aiheuttamilta vaurioilta.
  • Hiusten kiiltoa parantava yhdistelmä vähentää ikääntymisen merkkejä sulkemalla hiuksen pinnan ja palauttamalla hydrofobisen kerroksen, mikä parantaa eloisuutta ja kiiltoa merkittävästi.
  • Polymeerinen UV-suoja hoitaa ilmavan kevyesti sekä suojaa värin haalistumiselta, kuivuudelta ja auringon aiheuttamilta vaurioilta.

 

Tarjolla olevat Oribe hiustenhoidot

Oribe Reneval Remedies Smoothing

Tarjoaa ensiluokkaista sileyttä, pehmeyttä ja hallittavuutta sekä vähentää pörröisyyttä merkittävästi jopa kosteissa olosuhteissa. Hoito on erinomainen kuiville, karheilla ja rakennekäsitetyille hiuksille. Marine Complex -yhdistelmä tarjoaa korjaavia ravintoaineita ja kosteutusta sekä vähentää pörröisyyttä merkittävästi parempaa sileyttä, pehmeyttä ja hallittavuutta varten. Ristisidottu erikoispolymeeri muodostaa hiuskuidun tyvestä latvaan suojakerroksen, joka sinetöi tarvittavan kosteuden ja hylkii ilmankosteutta.

Oribe Reneval Remedies Strengthening 

Parantaa hiusten joustavuutta ja vetolujuutta merkittävästi sekä estää katkeilun kunkin käyttökerran yhteydessä. Hoito sopii parhaiten käsitellyille ja hauraille hiuksille. Patentoitu vahvistava Fortifying Complex -yhdistelmä läpäisee hiuksen pinnan vahvistaen rakennetta sisältäpäin katkeilun estämiseksi. 12 aminohapon yhdistelmä vahvistaa hiuksen luonnollista keratiinia, mikä palauttaa hiusten joustavuuden ja vetolujuuden.

Oribe Renewal Remedies Color Retention

Palauttaa hiusten ulkoisen suojakerroksen ja suojaa ne hapetusstressiltä luoden huomattavan eron värin eloisuudessa ja kiillossa toistuvien pesujen yhteydessä. Sopii värikäsitellyille hiuksille. Värin lukitseva teknologia muodostaa kuhunkin hiukseen suojakerroksen parantaen värin kestävyyttä ja estäen veden liiallisen imeytymisen, mikä suojaa väriä toistuvien pesujen yhteydessä. Kirkkautta parantava antioksidantti muuttaa luonnollisen valon heijastamalla sen hiuksiin, mikä luo prismamaista eloisuutta ja upean kiillon.

Oribe Renewal Remedies (räätälöity luxushoito)

Sisältää hoidon, rentouttavan hiuspohjan hieronnan, pesun ja föönauksen. Kesto 1 h.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!