fbpx

Pariisin HCFn syksy on saapunut Virholle

Mixe-tyyli yhdistää 80-luvun nykyaikaan. Salon Virhon Talvikki, Riita ja Minna vierailivat Liisan johdolla Pariisin Louvressa, jossa järjestettiin ranskalaisen hiusmuodin huipputapahtuma Haute Coiffure Française. Ilmassa oli juhlan tuntua, sillä reissutiimin Virholla vietetyt vuodet osuivat tasaluvuille.
Virholaiset Pariisissa

– Syksyn ja tulevan talven muoti on Mixe. Se tarkoittaa tyylien ja tekniikoiden luovaa sekoitusta, jossa monet ideat on lainattu 1980-luvulta. Eri tyylejä yhdistellään nyt todella luovasti, Liisa Virho kertoo.

Mixe-kampauksessa yhdistetään sileää, kiharaa ja jopa 80-luvun kreppauksia. Myös leikkaustekniikassa käytetään sekä veitsiä että saksia. Kampauksissa panostetaan erityisesti hiusten liikkuvuuteen ja herkkyyteen.

HCF Mixe 2019

– Katumuodissa näkyi rohkea yksilöllinen trendi, jossa shokkivärit ovat edelleen tyyliin ja persoonaan sopivia. Sifonkimekkoihin yhdistetään reippaasti tennareita ja saappaita. Hiuksissa suositaan lämpimiä ruskeita, pastillia platinaa ja liukuvärjäystä unohtamatta punaisenhehkuvia sävyjä.

Tällä reissulla Liisa Virho kiinnitti erityistä huomiota miesten trendeihin.

– Miesten hiukset ovat entistä runsaampia ja yksilöllisempiä. Suomalaismiesten suosima sivuilta lyhyeksi leikatu malli saa haastajan Beatles-tyylistä ja muista vallattomista hiusmalleista, Liisa ennustaa.

HCF Mixe 2019

Pariisin reissun jälkeen Salon Virhon väki on saanut koulutuksen uusimpiin trendeihin ja sen syksyn kuluessa Oulun katukuvaan. Oulussa Salon Virho palvelee Rion talon kulmassa. Helsingin liike sijaitsee Fabianinkadulla Jugend-talon kivijalassa.

Tervetuloa la 22.9.2018 Teatteri Riossa järjestettävään Sirpa Rydman -shown. Jälkimmäiseen näytökseen on vielä lippuja jäljellä ja niitä voi ostaa Salon Virho Oulun toimipisteestä. Lipun hinta 20 €.

HCF Mixe 2019
Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!