fbpx

Pariisin kevään ja kesän hiusmuoti

Pariisin Louvressa järjestettiin vuotuinen Haute Coiffure Française -hiustapahtuma, jonne alan ammattilaiset saapuivat hakemaan uusia trendejä. Tämän kevään uusi kokoelma kantaa nimeä PE19 ja sisältää pehmeitä värejä ja linjoja. Virholta tapahtumaan osallistuivat Mari, Taiju ja Liisa.
HCF PE2019

PE19

Trendissä näkyy luonnollisuus pienellä vintage-vivahteella. Leikkuissa runsaus ja liikkuvuus yhdistettynä neutraaleihin väreihin, täyteläisistä tummista tuhkanvaaleisiin sävyihin. Eri tekstuuriset laineet ja erityisesti kasvoilta poispäin viedyt viimeistelyt antavat oikean tunnelman trendistä. Kevään selkeänä trendivärinä hehkui keltainen aurinkoisessa Pariisissa.

Tervetuloa tutustumaan Pariisin uusimpiin hiustrendeihin Virholle!

PE19

Aihetta juhlaan!

Pariisin koulutusmatkalla oli myös juhlan aihetta: Mari on työskennellyt 30 vuotta, Taiju 20 vuotta ja Liisa 50 vuotta Salon Virholla!

Aihetta juhlaan!
Liisa

Liisa Virho 70 vuotta

Kuin sakset kädessä syntynyt 70 vuotta täyttävä Liisa Virho seurasi kampaamo alalla äitinsä jalanjälkiä, nyt hän iloitsee tehdessään töitä lasten­sa kanssa.

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!