fbpx

Pariisin terveiset Salon Virholta

Virholaiset kävivät maailmalla päivittämässä tulevan kauden hiustrendejä ja tekniikoita. Matka suuntautui aina niin ihanaan Pariisiin. Lämmin syksyinen Pariisi hehkui kauden syvän okran, beigen ja lämpimän ruskean sävyjä, sekä voimakasta vihreää. Katukuvassa liehui leveitä lahkeita, nilkkamittaisia housuja ja hameita. Ruutu, raita, tikki oli voimakkaasti esillä. Eri variaatiot ja leikkisyys näkyivät niin vaatteissa kuin hiuksissa.
Pariisin terveiset Salon Virholta

Tanja, Rane ja Liisa hakivat meille uusia tuulia Tony&guy Academy Paris:sta. Olimme onnekkaita, kun kouluttajanamme toimi loistava ja inspiroiva akatemian johtaja ja The Big One Trophy 2019 -voittaja Romain Florent Lafosse. Haute Coiffure Francaise -kokoelma lanseerattiin syyskuun alussa. Kokoelmassa huokui napakat linjat leikkauksissa, sekä pehmeitä laineita kampauksissa. Samanhenkisyys näkyi HCF-kokoelmassa ja Tony&guyn muodissa.

Kampausten paluu

Kampauksissa on kokoa ja näköä. Tyylitellään retron ja vintagen henkeen, kuten pöyhkeät tupeeraukset, kiillotetut laineet ja herkät luonnonkiharat. Uudempaa antia kampaukseen tuodaan punoksilla ja nyörityksillä.

Kampausten paluu

Korostaa asennetta

Miesten hiusten leikkauslinjat ovat hyvin skarppit, mutta rennot. Tämän kauden suuntaus tyylissä on muunneltavuus.

Korostaa asennetta

Persoonaa kehiin!

Leikkaukset ovat teräviä, tiukkaa polkkaa, rikottua otsahiusta, sekä kerrostettua mallia.
Tulevan kauden värit ovat kuulaan kiiltäviä. Sävyt ovat pehmeän intensiivisiä ruskeansävyjä, sekä sävykylläisiä kupareita tai mahonkia. Pehmeät vaaleat sävyt saavat ihonvärin hehkumaan. Unohtamatta pastellin sävyä, joilla saadaan hiukseen hauskaa hilpeyttä.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!