Pariisin terveiset Salon Virholta

Virholaiset kävivät maailmalla päivittämässä tulevan kauden hiustrendejä ja tekniikoita. Matka suuntautui aina niin ihanaan Pariisiin. Lämmin syksyinen Pariisi hehkui kauden syvän okran, beigen ja lämpimän ruskean sävyjä, sekä voimakasta vihreää. Katukuvassa liehui leveitä lahkeita, nilkkamittaisia housuja ja hameita. Ruutu, raita, tikki oli voimakkaasti esillä. Eri variaatiot ja leikkisyys näkyivät niin vaatteissa kuin hiuksissa.
Pariisin terveiset Salon Virholta

Tanja, Rane ja Liisa hakivat meille uusia tuulia Tony&guy Academy Paris:sta. Olimme onnekkaita, kun kouluttajanamme toimi loistava ja inspiroiva akatemian johtaja ja The Big One Trophy 2019 -voittaja Romain Florent Lafosse. Haute Coiffure Francaise -kokoelma lanseerattiin syyskuun alussa. Kokoelmassa huokui napakat linjat leikkauksissa, sekä pehmeitä laineita kampauksissa. Samanhenkisyys näkyi HCF-kokoelmassa ja Tony&guyn muodissa.

Kampausten paluu

Kampauksissa on kokoa ja näköä. Tyylitellään retron ja vintagen henkeen, kuten pöyhkeät tupeeraukset, kiillotetut laineet ja herkät luonnonkiharat. Uudempaa antia kampaukseen tuodaan punoksilla ja nyörityksillä.

Kampausten paluu

Korostaa asennetta

Miesten hiusten leikkauslinjat ovat hyvin skarppit, mutta rennot. Tämän kauden suuntaus tyylissä on muunneltavuus.

Korostaa asennetta

Persoonaa kehiin!

Leikkaukset ovat teräviä, tiukkaa polkkaa, rikottua otsahiusta, sekä kerrostettua mallia.
Tulevan kauden värit ovat kuulaan kiiltäviä. Sävyt ovat pehmeän intensiivisiä ruskeansävyjä, sekä sävykylläisiä kupareita tai mahonkia. Pehmeät vaaleat sävyt saavat ihonvärin hehkumaan. Unohtamatta pastellin sävyä, joilla saadaan hiukseen hauskaa hilpeyttä.

Salon Virhon verkkokauppa avattu

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.

Salon Virhon tiedote koronaviruksen vuoksi

Arvoisa Salon Virhon asiakas! Olemme avoinna sinun hius- ja kauneustarpeitasi varten. Toivomme että voitte käyttää palvelujamme normaalisti! Salon Virholla toimimme tällä hetkellä normaalisti ja olemme

Fashion Center 2020

Fashion Centerin näytös Kesä 2020

Elokuussa esiteltiin tulevan kesän 2020 muotia Fashion Centerin tapahtumassa Vantaalla. Fashion center on suunnattu muodin ammattilaisille ja on keskeinen kohtaamispaikka muodin alalla toimiville.

HCF PE2019

Pariisin kevään ja kesän hiusmuoti

Pariisin Louvressa järjestettiin vuotuinen Haute Coiffure Française -hiustapahtuma, jonne alan ammattilaiset saapuivat hakemaan uusia trendejä. Tämän kevään uusi kokoelma kantaa nimeä PE19 ja sisältää pehmeitä värejä ja linjoja. Virholta tapahtumaan osallistuivat Mari, Taiju ja Liisa.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!