fbpx

Tule juhlimaan ja tekemään hyvää kanssamme, kun Salon Virho täyttää 80 vuotta!

Vietämme 80-vuotisjuhlaamme 21. tammikuuta 2023 Tullisalissa Oulussa! Juhlavuotemme kunniaksi järjestämme upean gaalan, joka sisältää juhlanäytöksen, buffet-illallisen, arpajaiset ja huutokaupan. Juhlagaalan liput nyt myynnissä Oulun liikkeessä ja verkkokaupassa.
Salon Virho 80 vuotta

Tule juhlimaan kanssamme Salon Virhon upeaa taivalta tammikuussa!

Juhlanäytöksen sekä huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Auta Lasta ry:lle, joka on oululainen lastensuojeluyhdistys. Yhdistys toteuttaa yleishyödyllisenä toimintana monipuolista vaikuttamis- ja kehittämistyötä lasten, nuorten ja perheiden tueksi. Liput (à 98 €) ovat myynnissä Oulun liikkeessämme sekä verkkokaupassamme. Lippuja on myynnissä rajoitetusti, joten osta omasi nyt!

Vinkki! Osta gaalaliput esimerkiksi joululahjaksi, niin annat samalla lahjan myös lapsille ja nuorille. Yhdessä voimme tukea Auta Lasta ry:n tärkeää toimintaa mm. lastensuojelun, perhehoidon ja päiväkotitoiminnan parissa.

Juhlagaalan liput nyt myynnissä Oulun liikkeessä ja verkkokaupassa.

La 21.1.2023 klo 18.00
Tapahtumakeskus Tullisali
Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu

Ohjelmassa juhlanäytös, buffet-illallinen, arpajaiset, huutokauppa ja live-musiikkia.

Pääsylippu  98 €. Liput myynnissä verkkokaupassa  ja Oulun liikkeessä (Hallituskatu 11 A 1).

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Haetaan parturi-kampaajaa

Parturi-kampaajaksi Salon Virholle! Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan laadukkaaseen liikkeeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Tule täydentämään mahtavaa tiimiämme omalla osaamisellasi ja positiivisuudellasi! Voit olla

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!