fbpx

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben! Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d'Azur, on mieletön!

Oribe-tuotteiden suosio on yllättänyt jopa meidät. Kampaajamme ja asiakkaamme ovat ihastuneet tuotteiden laatuun ja hoitavuuteen. Tuotteet sisältävät parhaiden ainesosien ja huipputeknologian kombinaation, joka tekee koostumuksesta puhtaan ja tuotteista toimivan. Tuotteet on kehitetty ilman parabeeneja ja natriumkloridia. Lisäksi kaikki Oriben tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia ja sisältävät UV-suojan, joka suojaa hiusväriä ja hiuksessa olevaa keratiinia.

Oribe-tuotesarja koostuu seitsemästä hiustenhoitolinjasta, joka takaa sen, että jokaiselle hiustyypille ja tarpeelle löytyy oikeat tuotteet. Tutustu Oribe tuotelinjastoihin ja tuotteisiin verkkokaupassamme.

Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!