fbpx

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben! Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d'Azur, on mieletön!

Oribe-tuotteiden suosio on yllättänyt jopa meidät. Kampaajamme ja asiakkaamme ovat ihastuneet tuotteiden laatuun ja hoitavuuteen. Tuotteet sisältävät parhaiden ainesosien ja huipputeknologian kombinaation, joka tekee koostumuksesta puhtaan ja tuotteista toimivan. Tuotteet on kehitetty ilman parabeeneja ja natriumkloridia. Lisäksi kaikki Oriben tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia ja sisältävät UV-suojan, joka suojaa hiusväriä ja hiuksessa olevaa keratiinia.

Oribe-tuotesarja koostuu seitsemästä hiustenhoitolinjasta, joka takaa sen, että jokaiselle hiustyypille ja tarpeelle löytyy oikeat tuotteet. Tutustu Oribe tuotelinjastoihin ja tuotteisiin verkkokaupassamme.

Liisa

Liisa Virho 70 vuotta

Kuin sakset kädessä syntynyt 70 vuotta täyttävä Liisa Virho seurasi kampaamo alalla äitinsä jalanjälkiä, nyt hän iloitsee tehdessään töitä lasten­sa kanssa.

Parturi-kampaaja Ouluun

Haemme parturi-kampaajaa Ouluun

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan liikkeeseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!