fbpx

Uusi laadukas ja hoitava Oribe-tuotesarja nyt saatavilla

Olemme juuri saaneet tuotevalikoimaamme uuden luxustuotesarjan Oriben! Oribe-tuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaisen arkeen, sillä sarja on laadukas ja monipuolinen. Kaiken lisäksi tuotteiden tuoksu, Côte d'Azur, on mieletön!

Oribe-tuotteiden suosio on yllättänyt jopa meidät. Kampaajamme ja asiakkaamme ovat ihastuneet tuotteiden laatuun ja hoitavuuteen. Tuotteet sisältävät parhaiden ainesosien ja huipputeknologian kombinaation, joka tekee koostumuksesta puhtaan ja tuotteista toimivan. Tuotteet on kehitetty ilman parabeeneja ja natriumkloridia. Lisäksi kaikki Oriben tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia ja sisältävät UV-suojan, joka suojaa hiusväriä ja hiuksessa olevaa keratiinia.

Oribe-tuotesarja koostuu seitsemästä hiustenhoitolinjasta, joka takaa sen, että jokaiselle hiustyypille ja tarpeelle löytyy oikeat tuotteet. Tutustu Oribe tuotelinjastoihin ja tuotteisiin verkkokaupassamme.

Salon Virhon lahjakortti ilahduttaa

Salon Virhon lahjakortti

Vielä ehdit ostaa lahjakortin joululahjaksi ystävällesi tai läheisellesi. Kampaamo- tai parturikäynti on aina yhtä ilahduttava ja mukava lahja annettavaksi. 

Salon Virhon verkkokauppa avattu

Kampaamotuotteet nyt verkkokaupasta

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit kätevästi ostaa laadukkaita kampaamotuotteitamme. Kaikki verkkokauppamme kampaamotuotteet ovat Salon Virholla päivittäisessä käytössä. Olemme valinneet verkkokauppaan helppokäyttöiset ja laadukkaat tuotteet käyttöönne. Verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itselle tai ystävälle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai kampaamotuotteisiin Oulun tai Helsingin liikkeessä.

Salon Virhon tiedote koronaviruksen vuoksi

Arvoisa Salon Virhon asiakas! Olemme avoinna sinun hius- ja kauneustarpeitasi varten. Toivomme että voitte käyttää palvelujamme normaalisti! Salon Virholla toimimme tällä hetkellä normaalisti ja olemme

Pariisin terveiset Salon Virholta

Pariisin terveiset Salon Virholta

Virholaiset kävivät maailmalla päivittämässä tulevan kauden hiustrendejä ja tekniikoita. Matka suuntautui aina niin ihanaan Pariisiin. Lämmin syksyinen Pariisi hehkui kauden syvän okran, beigen ja lämpimän ruskean sävyjä, sekä voimakasta vihreää. Katukuvassa liehui leveitä lahkeita, nilkkamittaisia housuja ja hameita. Ruutu, raita, tikki oli voimakkaasti esillä. Eri variaatiot ja leikkisyys näkyivät niin vaatteissa kuin hiuksissa.

Fashion Center 2020

Fashion Centerin näytös Kesä 2020

Elokuussa esiteltiin tulevan kesän 2020 muotia Fashion Centerin tapahtumassa Vantaalla. Fashion center on suunnattu muodin ammattilaisille ja on keskeinen kohtaamispaikka muodin alalla toimiville.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!