fbpx

Uutuus Mark Birch Trichologist -tuotteet hiustenlähdön ja hiuspohjan ongelmiin

Mark Birch Trichologist on tuotesarja hiuspohjan ja hiustenlähdön ongelmien hoitoon. Tuotteiden avulla voit palauttaa hiuspohjasi kunnon ja aktivoida hiustesi kasvua huolimatta hiustenlähdön syistä. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Ne soveltuvat hyvin myös herkälle iholle.
Mark Birch -tuotteet

Mark Birch Trichologist -tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, ravintolisät ja hoitavat hiusvedet. Oulussa tuotteet ovat myynnissä vain Salon Virholla.

Mark Birch on yksi alas johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Hänellä on laaja osaaminen ja yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten- ja hiuspohjan hoidoista. Mark on tullut kuuluisaksi saavuttaessaan erinomaisia tuloksia hiustenlähtö-tapausten ja hiuspohjan häiriöiden hoidossa.

Tervetuloa ilmaiseen hiusanalyysiin ti 29.1.2019

Koulutamme henkilökuntaamme Mark Birch Trichologist -tuotteiden käyttöön tiistaina 29.1.2019 Oulun liikkeessä. Paikalla on Mark Birch. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla ilmaiseen hiusanalyysiin ja tutustua Mark Birch Trichologist -tuotesarjaan.

Varaa aika p. +358 40 777 7047 (ajat alkaen klo 11)

Mark Birchw
Oribe Renewal -hiustenhoidot

Miltä näyttää syksy–talvi 2022?

Syksyllä ja talvella hiuksiin haetaan tekstuuria ja luonnollista kiharaa. Vaikka meillä Suomessa onkin pian pipokelit, hyvä leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet pelastavat hiukset latistumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!