fbpx
/ /
Oribe Imperial Blowout Styling Crème

Oribe Imperial Blowout Styling Crème

79,00 

Muuntautuva föönausvoide, joka luo täydellisen virheettömän ikonisen ja kestävän Oribe-föönikampauksen. Voide antaa myös vahvuutta, tuuheutta, pehmeyttä ja kiiltoa. Tuotteen ultraravitseva koostumus silottaa vaurioituneita hiuksia ja ikääntymisen merkkejä saaden hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä jo yhden käyttökerran jälkeen. Työstä kosteihiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönaa osioittain. 150 ml.

  • Pehmentää hiusta samalla lisäten tuuheutta ja rakennetta
  • Antaa lämpösuojan, hiukset eivät tartu tai sotkeudu harjaan föönauksen aikana
  • Ehkäisee hiusten katkeilua
  • Kehittyy kolmessa vaiheessa: voiteesta öljyyn (kosteuttaa) ja öljystä puuteriin (volyymia ja kestävyyttä)
  • 95 % testaajista tunsi hiuksensa upeammiksi, vahvemmiksi ja terveemmiksi
  • 93 % testaajista sanoi, että hiuksissa olevat vauriot ovat vähentyneet jo yhden käyttökerran jälkeen

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Aminohappoyhdistelmä, joka on luotu muistuttamaan hiuksen kuitukerroksen proteiineja kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa, vahvistaa ja korjaa vaurioita hiusten pintakerroksessa.

Vahvistava Bio Restorative Complex -yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.

Ihonhoidosta inspiraationsa saanut öljysekoitus, joka sisältää kosteuttavia aineosia ja välttämättömiä rasvahappoja kosteuttaa ja täyttää hiusta samalla lisäten tuuheutta ja sileyttä.

”Majesteetillinen” muistipolymeeri antaa tehokkaan ja pitkäkestoisen pidon säilyttäen silti muokattavan tyylin.

Merilevä- ja ginsenguute täyttävät heikkoja kohtia ja murtumia hiuskuidussa tehden hiuksista vahvemmat ja ehkäisten katkeilua.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!