Hiusten­pidennykset

Hiukset kasvavat keskimäärin reilun sentin kuukaudessa. Jos tavoitteenasi on nopeasti pidemmät hiukset, voi kasvatusprosessi tuntua liian työläältä ja pitkältä. Toisaalta jos sinulla on luonnostaan ohuet ja hennot hiukset on niihin vaikea saada lisää paksuutta pelkkien volyymia lisäävien tuotteiden avulla. Hiustenpidennykset ovatkin hyvä keino saada hiuksiin aidontuntuista ja näyttävää volyymiä sekä pituutta nopeasti. Käytämme hiustenpidennyksissä ainoastaan todella laadukkaita Simply Natural -pidennyshiuksia, jotka ovat saatavissa vain kampaamoista. Simply Natural -hiustenpidennystekniikassa ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja, joten pidennystekniikka sopii herkillekin asiakkaille.

Hiustenpidennykset ammattitaidolla

Ammattitaitoiset kampaajamme aloittavat konsultaatiolla, jossa arvioidaan tarvittavien hiusten pituus ja pidennyshiusten määrä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. On myös tärkeää selvittää, että tarvitseeko sinun omia hiuksiasi leikata tai värjätä ennen hiustenpidennysten laittamista. Hiustenpidennysten laiton jälkeen hiuksia joudutaan yleensä muokkaamaan leikkaamalla siten, että pidennys yhdistyy saumattomasti sinun omiin hiuksiisi. Saat meiltä myös tarkat ohjeet hiustenpidennysten hoitoon sekä suositukset sopivista hiustenhoitotuotteista, joita voit käyttää kotona.

Mago-hiustenpidennys

Mago-hiustenpidennys on luonnollinen ja nopea tapa saada hiuksiin tuuheutta ja lisää pituutta. Mago on laadukasta aitoa Simply Natural -hiusta, joka kiinnitetään hiuksiin puuvillalangalla. Langan paino on olematon eikä se vaurioita hiuspohjaa tai omaa hiusta. Kiinnitystekniikka on huomaamaton solmukiinnitys, joka kestää pesua ja lämpöä. Mago-pidennys kestää 3–6 kuukautta riippuen oman hiuksen kasvuvauhdista. Hiustenpidennysten poistovaiheessa solmu leikataan auki ja pidennykset saadaan irrotettua helposti.

Hiustenpidennys
Teippipidennys

Teippipidennykset

Teippipidennykset ovat pitkäkestoisempi tapa hankkia hiustenpidennykset tai tuuhennukset, sillä teipin voi huoltaa ja sen saa asennettua hyvin lähelle juurta. Huoltoja voi tehdä niin pitkään kuin pidennyshiusten kunto sallii. Hiusten kunnosta huolehtimisessa auttaa hyvä ja huolellinen kotihoito. Erityisesti oikeat shampoot ja hoitoaineet ovat tärkeitä.

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898