Hiusten­pidennykset

Hiustenpidennykset ovat erinomainen keino saada hiuksiin aidontuntuista ja näyttävää volyymiä sekä pituutta nopeasti. Tiesitkö, että hiuksesi kasvavat keskimäärin reilun sentin kuukaudessa? Jos tavoitteenasi on saada nopeasti pidemmät hiukset, voi kasvatusprosessi tuntua liian työläältä ja pitkältä. Lisäksi esimerkiksi luonnostaan hentoihin ja ohuisiin hiuksiin on vaikeaa saada paksuutta pelkkien volyymia lisäävien tuotteiden avulla. 

Me käytämme hiustenpidennyksissä laadukkaita Simply Natural -pidennyshiuksia, jotka ovat saatavilla vain kampaamoista. Simply Natural -hiustenpidennystekniikassa ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja, joten pidennystekniikka sopii herkillekin asiakkaille. 

Nyt voimme palvella hiustenpidennykset haluavia asiakkaitamme entistä paremmin! Mago-hiustenpidennyksiä toteuttava tiimimme vahvistui kolmella tekijällä, joten myös vapaita aikoja tulee olemaan enemmän. Soita ja varaa konsultaatioaika!

Volyymia ja pituutta Simply Natural Mago -hiustenpidennyksillä

Mago-hiustenpidennykset tarjoavat markkinoiden hellävaraisimman kiinnitystavan, jolla voidaan toteuttaa sekä hiusten tuuhennuksia että täyspidennyksiä. Simply Natural Mago -pidennyksiä ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin.

Allergia- ja kemikaalivapaat hiustenpidennykset ovat aitoa ja laadukasta Simply Natural -hiusta, joka kiinnitetään asiakkaan hiuksiin puuvillalangalla. Langan paino on olematon eikä se vaurioita hiuspohjaa tai omaa hiusta. Kiinnitystekniikka on huomaamaton solmukiinnitys, joka kestää erinomaisesti pesua ja lämpöä.

Mago-pidennykset kestävät 3–5 kuukautta riippuen asiakkaan oman hiuksen kasvuvauhdista. Hiustenpidennysten poistovaiheessa solmu leikataan auki ja pidennykset saadaan irrotettua helposti. Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei siis vaurioita asiakkaan omia hiuksia.

Saat runsaat, ilmavat ja luonnolliset hiukset ilman kiristävää tunnetta!

Hiustenpidennykset ammattitaidolla

Ammattitaitoiset ja Mago-pidennyksiin koulutetut kampaajamme aloittavat konsultaatiolla, jossa arvioidaan tarvittavien hiusten pituus ja pidennyshiusten määrä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Konsultaatiossa laskemme tuuhennukselle tai pidennykselle tarkan hinnan.

On tärkeää selvittää, tarvitseeko omia hiuksiasi leikata tai värjätä ennen hiustenpidennysten laittamista. Hiustenpidennysten laiton jälkeen hiuksia joudutaan yleensä muokkaamaan leikkaamalla siten, että pidennys yhdistyy saumattomasti omiin hiuksiisi. Saat meiltä myös tarkat ohjeet hiustenpidennysten hoitoon sekä suositukset sopivista hiustenhoitotuotteista kotiin.

Nyt voimme palvella hiustenpidennykset haluavia asiakkaitamme entistä paremmin! Mago-hiustenpidennyksiä toteuttava tiimimme on vahvistunut kolmella uudella tekijällä, joten myös vapaita aikoja tulee olemaan enemmän. Soita ja varaa konsultaatioaika!

Vaaleat hiustenpidennykset
Vaaleat hiustenpidennykset teipeillä.

Teippipidennykset

Teippipidennykset ovat pitkäkestoinen tapa toteuttaa hiustenpidennykset tai tuuhennukset. Teipin voi huoltaa ja sen saa asennettua hyvin lähelle juurta. Huoltoja voi tehdä niin pitkään kuin pidennyshiusten kunto sallii. Hiusten kunnosta huolehtimisessa auttaa hyvä ja huolellinen kotihoito. Erityisesti oikeat shampoot ja hoitoaineet ovat tärkeitä. Varaa aika ja kysy lisää ammattitaitoisilta kampaajiltamme!

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898