Hiusten kihartamis­käsittelyt

Hiusten kihartamiskäsittelyt eli rakennekäsittelyt tuovat hiuksiisi käsiteltävyyttä, tuuheutta ja näyttävyyttä. Käsittelystä saa apua myös pyörteen hallintaan, tukea päälliosaan tai mukavaa taipuisuutta piikkisuoraan tukkaan. Hennotkin hiukset saadaan näyttämään paksummilta ammattitaitoisella kihartamiskäsittelyllä. Käsittelyllä on mahdollista saada aikaan pelkkä tyvikohotus, loiva kihara tai erittäin tiukka afro. Toiveidesi mukaisesti.

Onnistunut kihartamiskäsittely

Kihartamiskäsittelyn lopputulokseen vaikuttaa esimerkiksi hiuksen proteiini- ja kosteustasapaino. Myös sillä on iso merkitys, että miten hiusta on käsitelty aikaisemmin. Mahdollisimman kevyesti käsitelty, hyvin hoidettu ja terve hius takaa onnistuneen lopputuloksen. Tällöin hius ei pääse kuivumaan käsittelyn aikana liikaa ja kihara pysyy paremmin kuohkeassa muodossa. Yleensä parhaimman lopputuloksen kihartamiskäsittelyllä saa aikaiseksi, jos tavoittelee wave-kiharaa eli laineikasta hiusta tai napakampaa afrokiharaa.

Nykyaikaisten tuotteiden ja tekniikoiden myötä hiusten rakennekäsittelyt ovat nousseet suosioon myös nuorempien asiakkaiden sekä miesten keskuudessa. Kerromme mielellämme lisää rakennekäsittelystä, sen mahdollisuuksista  ja siitä olisiko se juuri sinulle ja sinun hiuslaadullesi oikea käsittely.

Salon Virho kampaamon kiharakäsittely

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898