Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaustrendit vaihtuvat nopeasti. Siksi kaikki kampaajamme kouluttautuvat jatkuvasti uusiin leikkaustekniikoihin ja vallitseviin trendeihin alamme huippujen alaisuudessa (mm. Tony&Guy, Redken ja Wella). Voit siis olla varma, että käsissämme onnistuvat leikkaukset klassisista malleista rennompiin surffihiuksiin. Unohtamatta skinfadea tai koneajoa. Meillä on ajatusta ja ammattitaitoa jokaisen tyylin toteutukseen.

Ammattitaitoiset parturi-kampaajat

Voit tulla meille valmiin hiusmallitoiveen kanssa tai voimme tehdä sinulle yksilöllisen analyysin. Huolellisen konsultoinnin aikana parturimme analysoivat kasvojesi muodot, hiuslaatusi ja haastattelevat sinua elämäntyylistäsi. Meille on myös tärkeää ymmärtää, että kuinka paljon aikaa haluat käyttää kampauksesi ylläpitoon. Joillekin sopii nopea ja huoleton tyyli kun taas toiset ovat valmiita käyttämään enemmän aikaa hiusten ylläpitämiseen ja laittamiseen. Konsultoinnin lopputuloksena löydämme juuri sinulle parhaimman ja sopivimman hiusmallin. Hiusten pesun ja leikkauksen yhteydessä saat meiltä rentouttavan päänhieronnan. Lisäksi parturimme opastavat sinua hiustenhoidossa ja sinun hiuslaadullesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Ammattitaitoisen ja tutun parturin tuoliin on mukava istahtaa. Kanta-asiakkaanamme saat meiltä, joka kymmenennen leikkauksen ilmaiseksi. Kanta-asiakaskortti on voimassa 12 kk. Varaa ensimmäinen aikasi meille jo tänään!

Parran siistiminen

Parran siistiminen leikkauksen yhteydessä

Hiustenleikkauksen yhteydessä on myös mahdollista siistiä parta. Parran siistimisessä otamme huomioon kasvojesi muodon ja toiveesi parran pituudesta. Partaa on hyvä hoitaa oikeilla tuotteilla, jotta parta ja parran alla oleva iho pysyy hyvässä kunnossa. Meiltä saat opastuksen sopivien tuotteiden ja kotihoidon suhteen.

Lasten hiustenleikkaus

Useat pitkäaikaisista asiakkaistamme ovat aloittaneet käymään meillä jo lapsena. Perheen pienimmät pääsevätkin istumaan hauskaan Vespa-tuoliin, jossa kampaamo- tai parturikäynti sujuu mukavasti.

Toivomme lasten tulevan hiustenleikkuuseen puhtailla hiuksilla. Mikäli lapsellasi on paksut hiukset ja haluatte selkeää muutosta malliin, varaattehan ajan puhelimitse. Näin osamme varata hiusten leikkaukseen tarpeeksi pitkän ajan.

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898