Hää- ja juhla­kampaukset

Hyvin tehty kampaus viimeistelee tyylisi – se on kuin kruunu kantajalleen. Meiltä saat toiveidesi mukaiset hää- ja juhlakampaukset. Olipa kyseessä sitten omat häät, toisen häät tai muut tärkeät juhlat, niin loihdimme näyttävän tilaisuuteen sopivan kampauksen. Hää- ja juhlakampaustyylejä on monenlaisia. Meiltä saat viimeisimmän trendin mukaiset modernit kampaukset, klassiset kampaukset sekä perinteiset kampaukset. Kaikille löytyy sekä tyyliin että juhlaan sopiva tyyli.

Pikakampaus

Näytöksistä inspiraatiota kampauksiin

Ammattitaitoiset kampaajamme ovat tottuneet työskentelemään kaiken mittaisten ja näköisten hiusten kanssa. Esimerkiksi lyhyisiin tai hentoisiin hiuksiin saadaan aikaiseksi näyttävyyttä lisäkkeillä ja valkeilla. Pitkien hiusten kampauksissa on taas tärkeää tehdä pohjatyö kunnolla, jotta kampauksesta tulee kestävä.

Otamme aktiivisesti osaa alamme näytöksiin sekä olemme myös säännöllisesti suunnittelemassa ja tekemässä erilaisissa muotinäytöksissä mallien hiuksia. Näytöksistä saamme ammennettua uutta inspiraatiota ja ideoita jokapäiväiseen työskentelyymme ja kampausten tekoon.

Pikakampaus

Pikakampaus on sesonkiluonteinen palvelu ja nimensä mukaisesti nopea tapa saada hiukset kuntoon ennen tärkeää tapaamista, illanviettoa tai vaikkapa juhlaa varten. Pikakampaukset tehdään noin puolessa tunnissa ja ovat tyyliltään yksinkertaisia, eivät sovi vaativiin kampauksiin kuten esim. hääseurueiden palveluihin. Pikakampaukseen täytyy saapua hiukset valmiiksi pestyinä ja kuivina. Pikakampauksen varaus tehdään ainoastaan puhelimitse. Mikä olisikaan parempi tapa saada nopea tyylimuutos aikaiseksi!

Hääseurueet

Hääpäivä on morsiusparille sekä läheisille erittäin tärkeä ja ikimuistoinen päivä. Meillä on pitkä kokemus isojenkin hääseurueiden palvelemisesta ja sen kautta myötävaikuttamisesta päivän onnistumiseen. Pyrimme luomaan juhlavan ja rennon tunnelman tärkeään päivään ammattitaitoisten kampaajiemme kanssa. Isot ja kauniit liiketilamme mahdollistavat myös pukeutumisen juhlapäivään omassa rauhassa.

Morsiamen hääkampaukseen kuuluu erillinen kampauksen suunnitteluhetki, joka kestää noin 15-30min. Kampauksen suunnittelutapaaminen toteutetaan yleensä 1-2 viikkoa ennen hääpäivää. Mukaan kannattaa ottaa kuvia puvusta, kukista ja mahdollisista hiuksiin tulevista koruista. Jos sinulla on kuvia toivomastasi kampauksesta, niin tuo nekin mukanasi. Voit myös tulla suunnitteluhetkeen ilman erityisiä toiveita tai ajatuksia lopputuloksesta. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja sinun päivääsi sopiva upea kampaus!

Hääkampauksen lisäksi meiltä saa häämeikin joko pelkästään morsiamelle tai myös morsiusneidoille ja kaasolle. Morsiamen häämeikkiin kuuluu harjoitusmeikki, joka tehdään 1-2 viikkoa ennen hääpäivää. Häämeikin voi varata myös ilman harjoitusmeikkiä.

Ota yhteyttä kysyäksesi tarjous koko hääseurueelle. 

Hääseurueet

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898