Hiusten­hoito­palvelut

Onko hiuspohjasi kuiva ja kutiseva? Kaipaavatko hiuksesi kosteutta tai tuuheutta? Meiltä saat monipuoliset hiustenhoitopalvelut räätälöitynä tarpeisiisi sopivaksi. Palveluvalikoimamme sisältää muutaman minuutin pikahoitoja sekä pidempiä tehohoitoja. Voit varata erillisen ajan hiustenhoitopalvelua varten tai voimme toteuttaa hoidon kampaamokäyntisi yhteydessä. Hiustenhoitopalvelut ovat erinomainen keino elvyttää hiukset uuteen loistoon nopeasti.

Hiuspohjan hoidot

Räätälöidyt tehohoidot

Erilaisilla hiustenhoitopalveluilla saamme hiuksiin mm. kosteutta, vahvuutta, tuuheutta, värin pysyvyyttä, silottavuutta sekä kiiltoa. Räätälöidyillä tehohoidoilla voimme hoitaa joko yhtä tai useampaa ongelmaa hiuksissa tai hiuspohjassa. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman ottaen huomioon mahdolliset ongelmat sekä hiuspohjassa että hiusten pituuksissa ja latvoissa.

Hiuspohjan hoidot

Hiuspohjaa voidaan hoitaa mm. kuorinnoilla ja rauhoittavilla naamioilla. Kuorinnat auttavat hiuspohjan hoitoja imeytymään perusteellisemmin ja puhdistavat myös esimerkiksi karstaista hilsettä sekä talia. Kuorinnoista tehokkain on Nioxin-hedelmähappokuorinta, joka nopeuttaa hiuspohjan ihon uusiutumista ja poistaa jäämiä hiusjuuresta. Kyseinen hoito on oiva valinta ennen Nioxin-kuurin aloitusta. Hiuspohjan hoidoista on apua mm. hilseilyyn, rasvoittumiseen, hiustenlähtöön tai kutinaan.

Hiusten hoidot

Yleensä hiusten pituuksiin ja latvoihin tarvitaan lisää kosteutta ja kiiltoa. Toistuvat värjäykset ja muut käsittelyt saattavat näkyä hiuksen huonokuntoisuutena. Hiukset voivat tuntua elottomilta, kiillottomilta ja katkeilevilta. Esimerkiksi suosittu Wellaplex-hoitomme suojaa hiusta vaalennus- tai rakennekäsittelyjen aikana.

Kysythän kampaajaltasi lisää erilaisista hiustenhoitopalveluistamme, kerromme niistä mielellämme lisää ja räätälöimme hoidon juuri sinun hiuksillesi sopivaksi.

Käytettävissämme olevia hoitosarjoja

  • Label.M Snapshot 
  • Kerastase Fusiodose 
  • Redken Chemistry 
  • System-hoidot 
  • Wellaplex-hoito
  • Oribe Renewal Remedies Treatment Experience -hoito. Lue lisää »
Salon Virhon hiuspohjan hoidot

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898