Oribe

Laadukas ja ylellinen Oribe-hiustuotesarja on hiusmuotoilija Oribe Canalesin visioima ja innovoiva hiustenhoitobrändi. Tuotteet on valmistettu alan modernia huipputeknologiaa käyttäen parhaimmista saatavilla olevista ainesosista. Oribe-tuotevalikoima koostuu seitsemästä tuotelinjasta, jotka on tarkoitettu hiusten erilaisiin tarpeisiin ja eri hiustyypeille. Toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeä valita juuri sinun hiuksillesi sopiva tuote. 

Oribe-tuotteita myydään valtuutetuissa Oribe-kampaamoissa ja ovat nyt myös saatavilla Salon Virhon verkkokaupasta sekä Oulun ja Helsingin liikkeistä. Tutustu Oriben ylellisiin tuotteisiin paikan päällä liikkeissämme tai hyödynnä verkkokauppamme laaja valikoima.

Oribe Gold Lust

Hiusta korjaava nuoruuden lähde

Gold Lust on laadukas rakennekorjaava tuotesarja, joka jälleenrakentaa ja korjaa hiusta. Tässä hiusta nuorentavassa tuotesarjassa on yhdistetty parantavia öljyjä ja uutteita nykyaikaiseen moderniin teknologiaan, jotka yhdessä kumoavat aikaisempien hiuskäsittelyiden aikaansaamia vahinkoja vahvistamalla hiussäikeitä sisältäpäin. Tuotteissa olevat ainesosat myös rakentavat ja korjaavat rikkisiltoja ja estävät katkeilua, jolloin hiuksesi kasvavat elinvoimaisina pidemmiksi. 

Tuotesarja tasapainottaa hiuspohjaa ja vahvistaa hiusten sisäistä voimaa myös hiusten jatkokäsittelyjä varten. 

 

Oribe Beautiful Color

Täydellinen hoitosarja värikäsitellyille hiuksille

Beautiful Color -tuotesarja on suunniteltu värikäsitellyille hiuksille. Tuotteet auttavat tehokkaasti pidentämään värin pysyvyyttä sekä suojaamaan hiusten väriä auringon valolta ja ympäristön epäpuhtauksilta. Kosteuttavat ja korjaavat ainesosat kohdistuvat kuivimpiin ja vaurioituneimpiin alueisiin, jolloin väri pysyy näyttävänä ja hiukset silkkisen pehmeinä.

Tuotesarja sisältää omat tuotteet tummille ja vaaleille hiuksille.

Oribe Signature

Nimikkolinja kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön

Signature-tuotesarja on laadukas ja hoitava tuotesarja, joka sopii kaikille hiustyypeille jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteisiin on valittu lempeät ja eksklusiiviset ainesosat, jotka suojaavat hiuksia ja tekevät niistä silkkiset ja helposti kammattavat. Tuotesarja saa hiukset näyttämään upean terveiltä.  

Sarjan tuotevalikoima on kattava ja sisältää monia erikoistuotteita, kuten Swept Up Volume Powder Spray, tyvikohottajapuuteri, joka antaa mahtavaa pitoa ja rakennetta hiusten muotoiluun.

Oribe Magnificient Volume

Hennoille ja ohuille hiuksille, jotka kaipaavat volyymia ja paksuutta

Magnificient Volume -tuotesarjan tuotteet ovat ohuiden ja latistuneiden hiusten kanssa kamppailevien päiväuni. Tässä tuotesarjassa kohtaavat höyhenenkevyet ainesosat ja uusimmat korkean teknologian polymeerit, jotka jättävät hiukset täyteläisiksi ja paksuiksi. Nämä tuotteet on todellakin luotu antamaan runsasta tuuheutta ja volyymia hiuksille.

Tuotteiden hienoimmat uutteet ja öljyt myös suojaavat oksidatiiviselta stressiltä ja luonnolliselta keratiinin heikkenemiseltä, mikä tukee pitkällä aikavälillä hiusten ja päänahan terveyttä.

Oribe Brilliance & Shine

Pitkäaikaista hohdetta ja eleganttia kiiltoa

Brilliance & Shine -sarjan tuotteet tarjoavat loistavaa kiiltoa ja hohdetta hiuksillesi. Nämä tuotteet auttavat hiuksia pysymää kauniina pidempään eksoottisten öljyjen ja muiden hoitavien ainesosien ansiosta, niitä kuitenkaan latistamatta. 

Brilliance & Shine -tuotteiden ainesosat on myös suunniteltu pidentämään värikäsittelyn pysyvyyttä, sekä hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa kuten muutkin Oribe-tuotteet.

Oribe Moisture & Control

Hiuksille, jotka tarvitsevat lisäkosteutta ja hoitoa

Moisture & Control -tuotesarja on tarkoitettu kuiville, sähköisille, kihartuville tai pörröisille hiuksille. Tämän tuotesarjan tuotteet silottavat paksut hiukset, kosteuttavat/ravitsevat kuivat hiukset ja korostavat kauniilla tavalla luonnollista kiharaa samalla rakentaen pehmeyttä, kiiltoa ja hallittavuutta hiuksiin. 

Tuotteiden eksklusiiviset ainesosat tunkeutuvat hiukseen ja vahvistavat kutakin hiussäiettä luoden erityisen suojan hiuksille. Tuotteet auttavat myös kuivien ja vaurioituneiden hiusten selvittämistä.

Oribe Serene Scalp

Hiuspohjan ongelmiin, kuten kuivuuteen ja hilseilyyn

Serene Scalp -tuotesarja on luotu hoitamaan ja ravitsemaan päänahkaa, sillä terve hius alkaa terveestä päänahasta. Tuotteiden sisältämät ainesosat rauhoittavat ja tasapainottavat kutisevaa ja ärtynyttä päänahkaa, mikä taas vähentää hilseilyä. Parhaimman lopputuloksen saa käyttämällä, shampoon ja hoitoaineen lisäksi, tuotesarjaan kuuluvaa hiuspohjan kuorintaa, hoitavaa seerumia ja hoitosuihketta yhdessä.