Hiusten värjäys

Kaikki värjäävät hiuksiaan eri syistä. Hiusten värjäys onkin yksi helpompia tapoja saada aikaan radikaalia muutosta omassa tyylissä. Hiusten värjäämisellä voidaan virkistää sävyä, piilottaa tyvikasvua, korostaa omaa luonnollista hiusväriä tai vaikka häivyttää harmaita.

Täytyy vain löytää juuri sinulle sopiva värjäystyyli. Kampaajiltamme onnistuvat jopa kaikkein vaativimmatkin värjäystyöt ammattitaidolla. Voit huoletta luovuttaa hiustesi värjäystyön käsiimme.

Huolellinen värikonsultaatio

Huolellinen värikonsultaatio

Konsultoimme jokaisen hiusten värjäykseen saapuvat asiakkaan huolellisesti. Haluamme ymmärtää sinun toiveesi ja ajatuksesi värin suhteen. Näin pääsemme nopeasti kartalle persoonastasi ja tyylistäsi. Tämän lisäksi tarkastamme myös ihosi sävyn, jolla on vaikutusta esimerkiksi värisävyn lämmön tai kylmyyden valinnalle. Huolellinen konsultaatio takaa sen, että lopullinen väri on kantajalleen sopiva, olipa kyse sitten isosta muodonmuutoksesta tai pienemmästä freesauksesta. Jos sinulla on kuvia toivotusta lopputuloksesta, otamme ne myös aina ilolla vastaan. Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme mikä näyttäisi sinun hiuksissasi upealta. 

Värisarjoina käytämme kansainvälisiä huippubrändejä (Wella, Redken, Elumen, Cellophanes kasviväri ja Loreal Aura Botanica kasviväri), jotka kehittelevät jatkuvasti uusia innovaatioita. Käytössämme on kestovärejä, kevytvärejä, hapettomia suoravärejä ja kasvipohjaisia värejä. Kestovärjäyksessä väripigmentti peittää tehokkaasti esimerkiksi harmaat, ja sitä voidaan käyttää myös vaalennusvärjäämisessä. Kevytväreissä hapete on kevyempi ja värjäyksen lopputulos pehmeämpi. Suoraväreissä löytyy luonnollisten sävyjen lisäksi shokkivärejä, joilla saa lyhytkestoista vaihtelua hiuksiin. Takaamme, että voimme ottaa huomioon jokaisen asiakkaan erilaiset toiveet hiuslaadusta riippumatta.

Pikaväripalvelut / hiusten sävytykset

Pikaväripalvelumme, kuten glossing, shading ja blending ovat loistavan helliä ja nopeita sävytyskäsittelyitä hiuksille. Pikaväripalvelut voidaan toteuttaa helposti esimerkiksi hiusten leikkauksen tai föönikampauksen yhteydessä. Nämä värit ovat erinomaisia häivyttämään tai korostamaan harmaita, poistamaan epämiellyttäviä vivahteita ja mattaisuutta tai vaikka kiillottamaan, kirkastamaan ja sävyttämään hiuksia. Pikavärit toimivat värjäämättömissä ja värjätyissä hiuksissa sekä vaalennetuissa ja rakennekäsitellyissä hiuksissa. Sävytys toteutetaan pesupaikalla ja sen tekemiseen menee noin 10-15 min. Jos haluat uutta eloa hiuksiisi nopeasti ja edullisesti, pikavärit ovat jotakin mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Käyttämiämme pikaväritekniikoita ovat

Glossing: Täydentää väriä ja lisää säteilevää kiitoa.

Blending: Harmaista hiuksista nopeasti ja vaivattomasti entistäkin kauniimmat.

Soft balance: Lisää häivähdyksen väriä ja kiiltoa tyvivärjäyksen yhteydessä.

Intense balance: Kestävä ja puhtaan tasainen väri haalistuneisiin latvoihin. Elvyttää hiusväriä.

Hiusten värjäys

True Grey -hiuskäsittelyt

Uudet, uniikit True Grey -palvelut ovat suunniteltu erityisesti luonnollisesti harmaantuneille hiuksille. Sopii niille, jotka rakastavat harmaita hiuksiaan ja haluavat korostaa väriään tuoden sen esille kaikessa loistossaan. Käsittely voidaan toistaa joka käyntikerta.

Silver Glow on 30 minuutin hiuskäsittely, joka korostaa harmaantuneiden hiusten luonnollisia vivahteita. Se lisää kiiltoa ja häivyttää samalla keltaisia ja tunkkaisia sävyjä.

EXPRESS Silver Glow on nopea 15 minuutin hiuskäsittely, joka antaa häivähdyksen hopeaa hiuksiin. Se myös lisää kiiltoa ja häivyttää keltaisia ja tunkkaisia sävyjä. Loistava käsittely sekä miehille että naisille  

Shinefinity Glaze -käsittelyt

Pitkäkestoinen Glazing-käsittely antaa runsaasti sävyä ja silkkisen tuntuiset hiukset. ShineFinity Glaze on moderni väripalvelu, joka ei vahingoita hiuksia eikä selkeää tyvikasvua.

Speed Glaze -käsittely on nopea palvelu, joka antaa hiuksille ripauksen sävyä, luonnollista kiiltoa ja silkkisen tuntuiset hiukset vain 10 minuutissa. Tämä on täydellinen värin raikastus hiustenvärjäysten välillä tai sopiva käsittely jos haluat raikastaa luonnollista hiusväriäsi.

Hohtava väri kestää hiuksissa jopa kuusi viikkoa ja häipyy kauniisti saman sävyisenä.

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898