Meikkaus

Haluatpa kevyen ja luonnollisen arkimeikin tai vahvan ja pysyvän juhla- tai häämeikin niin meiltä löytyy ammattitaitoiset meikkitaiteilijat toteuttamaan toiveesi. Meille on tärkeää, että meikkaus on kantajansa näköinen, joten käymme alussa huolellisesti läpi toiveesi ja ajatuksesi meikin suhteen.

Kaunis meikkaus on kantajansa näköinen

Mielestämme kaunis meikkaus on sellainen, joka sopii persoonaasi ja tyyliisi ja, joka korostaa kasvojesi parhaita piirteitä. Kaunis meikki saa myös kantajansa tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja silmät säkenöimään. Näiden lisäksi onnistunut meikki on luotu tilaisuus ja tilaisuuden luonne huomioiden. 

Meikkaus ei ole pelkkien teknisten taitojen soveltamista, vaan se vaatii visuaalista silmää ja kykyä soveltaa erilaisia oppeja erilaisten asiakkaiden kanssa. Taitavien meikkitaiteilijoidemme käsissä saat kauniin meikin, joka sopii juuri sinulle. Jos tarvitset ammattitaitoisen meikin juhliin, niin ota mukaan kuva asustasi ja asusteistasi. Näin voimme katsoa, että meikki on varmasti kokonaisuuteen sopiva.

Haluaisitko oppia itse korostamaan parhaita puoliasi meikin avulla? Kysy lisää meikinopastus-palvelustamme.

Salon Virho meikkaus
Salon Virho Diego Dalla Palma -meikit

Diego Dalla Palma

Käytössämme on erittäin laadukas asiantuntevan kauneuden ja estetiikan kosmetiikkasarja Italiasta. Diego Dalla Palma -sarja sisältää yli 200 meikki-ja ihonhoitotuotetta. Tuotteet perustuvat viimeisimpään teknologiaan ja se sisältää täydellisen väripaletin jokaisen asiakkaan tarpeisiin, klassisesta glamouriin. Tällä meikkisarjalla onnistuu vaativienkin meikkien tekeminen.

Häämeikkiseurueet

Voimme palvella meikkipisteessämme jopa 2–3 asiakasta samanaikaisesti, jos haluatte tulla meikkiin seurueena. Häämeikin tekemiseen on hyvä varata noin 1 h. Joskus meikin tekeminen voi kestää hieman vähemmän tai kauemmin. Tämä riippuu esimerkiksi toiveistasi ja ihosi kunnosta. Ammattilaisemme käsiin voit luottaa myös kuvausmeikit ja kevyemmät ehostukset.

Häämeikkiin kuuluu konsultaatio ja koemeikki, joka tehdään 1–2 viikkoa ennen hääjuhlaa. Koemeikki on erinomainen tapa nähdä jo etukäteen, että minkälainen meikistä tulisi ja kuinka hyvin se kestää. Koemeikin jälkeen on hyvä keskustella meikkaajan kanssa mahdollisista muutostoiveista itse hääpäivää ajatellen. Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen meikkiin ja koet meikissä olosi kauniiksi. 

Häämeikin voi varata myös ilman koemeikkiä. Jos häämeikki toteutetaan ilman koemeikkiä, kuuluu siihen kuitenkin 1/2 h suunnittelukonsultaatio.

Soita ja kysy tarjous koko hääseurueelle.

Salon Virho Häämeikkiseurueet

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898