Parta­palvelut

Nykypäivänä parta on yhtä tärkeä osa miesten identiteettiä kuin hiuksetkin ovat. Hyvin leikattu parta vaikuttaa yleisilmeeseen ja luo mielikuvaa kantajastaan. Ammattilaisen muotoilema parta on myös helpompi hoitaa ja ylläpitää kotona. Monipuoliset ja räätälöidyt partapalvelut ovat tärkeä osa palvelutarjontaamme.

Parran huolto

Parran muotoilu ja sävy

Parran muotoilussa otetaan aina huomioon sinun kasvojesi muoto ja malli, jotta lopputulos on onnistunut. Parran muotoilulla voidaan myös muokata kasvojen muotoa hieman erilaiseksi, kuten vaikka korostaa leukaa. Kaikki partojen muotoilut sisältävät parran lyhennyksen ja tarvittaessa rajauksen.

Halutessasi partasi saa meillä uuden ilmeen myös värillä. Joillakin miehillä parran ja hiusten väri on luonnostaan erilaiset. Toisia se ei haittaa, ja toiset taas haluavat, että ne ovat samaa sävyä. Parturimme osaavat suositella oikeaa värisävyä partasi värjäämiseen.

Parran huolto

Parta kannattaa pestä kotona muutamia kertoja viikossa ja huoltaa juuri sille tarkoitetuilla aineilla. Säännöllisellä pesulla ennaltaehkäistään esimerkiksi mahdollista parranalusihottumaa. Partaöljy ja partabalsamit ovat hyviä tuotteita kosteuttamaan parran alla olevaa ihoa. Ne myös hillitsevät ihon kutinaa, hilseilyä, kuivumista sekä ärtymistä. Mikäli parta on erityisen kuiva siihen kannattaa myös käyttää parranhoitoainetta säännöllisesti. Parranhoitoaineet saavat parran kasvamaan nopeammin, sillä hoitoaineen avulla parta ei haurastu latvasta.

Meiltä saat laadukkaat parranhoitotuotteet, jotka sopivat sinun parrallesi. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898