Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaustrendit vaihtuvat nopeasti. Siksi kaikki kampaajamme kouluttautuvat jatkuvasti uusiin leikkaustekniikoihin ja vallitseviin trendeihin alamme huippujen alaisuudessa (mm. Tony&Guy, Redken ja Wella).

Voit siis olla varma, että käsissämme onnistuvat kauden viimeisimmät trendit, unohtamatta ajattomia ja klassisia leikkauksia.

Salon Virho kampaamon hiustenleikkaus, yksilöllinen analyysi

Yksilöllinen analyysi ennen hiusten leikkausta

Voit tulla meille valmiin hiusmallitoiveen kanssa tai voimme tehdä sinulle yksilöllisen analyysin. Huolellisen konsultoinnin aikana kampaajamme analysoivat kasvojesi muodot, hiuslaatusi ja haastattelevat sinua elämäntyylistäsi. Meille on myös tärkeää ymmärtää, että kuinka paljon aikaa haluat käyttää hiustesi ylläpitoon. Joillekin sopii nopea ja huoleton tyyli, kun taas toiset ovat valmiita käyttämään enemmän aikaa hiusten ylläpitämiseen ja laittamiseen. Konsultoinnin lopputuloksena löydämme juuri sinulle parhaimman ja sopivimman hiusmallin. Hiusten leikkauksessa hyödynnämme pinnalla olevia trendejä tai klassisen ajattomia tyylejä.

Monipuoliset leikkauspalvelut

Ammattitaitoisilta kampaajiltamme onnistuvat niin graafiset saksileikkaukset kuin pehmeämmät veitsileikkaukset. Hiustenleikkaustekniikan ja välineiden valintaan vaikuttaa haluttu lopputulos. Haetaanko rikottua linjaa, hiusrakenteen voimistamista vai esimerkiksi tyylikkäitä kerrostuksia? Eri tekniikat luovat hiuksille erilaisen tekstuurin, joka vaikuttaa siihen miltä hiukset näyttävät ja miten ne käyttäytyvät leikkauksen jälkeen.

Hiusten leikkaus voi sisältää yksinkertaisen latvojen tasauksen tai monimutkaisen täydellisen muodonmuutoksen – teemme aina kaiken huolellisesti toiveitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Hiusten leikkauksen yhteydessä saat meiltä opastuksen hiustesi muotoiluun ja laittamiseen kotona. Halutessasi voit myös ostaa sopivat hiustesi hoitoon ja ylläpitoon tarkoitetut hoitotuotteet.

Hiukset ovat tärkeä osa minuutta monelle naiselle ja siksi meille onkin tärkeää, että tunnet itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi, kun kävelet ulos liikkeestämme hiusten leikkauksen jälkeen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä joko suoraan varaamalla aika tai soita kysyäksesi mieltä askarruttavat asiat. Autamme mielellämme!

Salon Virho kampaamon hiustenleikkaus

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898