Varaa aika

Oulu

Salon Virho Oulun liike ulkokuva

Salon Virho Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu

Palvelemme

ma–pe klo 9–18
ja la klo 9–15

Ajanvaraus Oulu

Puh. (08) 8150 123
Puh. +358 40 777 7047
[email protected]

Liisa

Liisa

Pitkä työurani kampaajana on yhtä paljon elämäntapa kuin ammatti. Intohimo hiuksiin, ihmisläheisyys, palveluhalu ja nöyryys ovat aina olleet asioita, jotka ovat ohjanneet minua eteenpäin ammatillisesti. Tässä ammatissa ei voi olla koskaan valmis, vaan aina voi kehittyä ja oppia lisää. Meidän tehtävämme on saada esiin asiakkaan kauneus.

Katja

Parturi-kampaaja

Katja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2011 ja tullut suoraan Virholle töihin. Parasta työssäni ovat asiakkaat ja se, että opin joka päivä jotakin uutta. Tykkään tehdä erityisesti värejä ja leikkauksia. Myös kampauksissa luovuuteni pääsee hyvin esille. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla palaan töihin syksyllä 2022.
Varaa aika Katjalle

Tiina

Parturi-kampaaja

Tiina

Olen ollut Virholla pikkutytöstä asti. Olenkin saanut rakkauden tähän työhön jo äidinmaidossa. Olen opiskellut meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2003 ja kampaajaksi vuonna 2005. Nautin erityisesti hiusten värjäyksistä ja kauniin meikin loihtimisesta asiakkaalle.
Varaa aika Tiinalle

Irmeli

Parturi-kampaaja

Irmeli

Olen valmistunut kampaajaksi vuonna 1980. Virholla olen ollut vuodesta 1986. Parasta työssäni ovat asiakkaat, työkaverit ja käsillä tekemisen työ ja touhu. Erityiset mielenkiinnon kohteeni ovat suomalainen hius ongelmineen, leikkaukset ja kihartaminen sekä se, miten saada vähistäkin hiuksista hyvät puolet esiin.
Varaa aika Irmelille

Riitta

Parturi-kampaaja

Riitta

Olen työskennellyt Virholla vuodesta 2003. Sitä ennen työskentelin 10 vuotta kampaajayrittäjänä. Olen kampaajana monipuolinen ja ammattitaitoinen. Pidän erityisesti erilaisten juhlakampauksien tekemisestä.
Varaa aika Riitalle

Paula

Parturi-kampaaja

Paula

Olen työskennyllyt Virholla vuodesta 2018. Hyppysissäni toteutuu hiusten tekniset leikkaukset kuin veitsileikkaukset. Myös värit, kampaukset ja kihartamiskäsittelyt onnistuvat kätevästi minun penkissä. Kouluttautuminen ja jatkuva itsensä kehittäminen on mielestäni tärkeää. Kampaajana voi aina oppia lisää.
Varaa aika Paulalle

Tanja

Parturi-kampaaja

Tanja

Olen työskennellyt kampaamo-parturialalla yli 20 vuotta. Virholla olen työskennellyt elokuusta 2013. Parasta työssäni on monipuolisuus ja alan rajattomat mahdollisuudet. Huippuhetkiä tulee jokapäiväisessä työssäni, kun saavutamme yhdessä asiakkaan kanssa onnistuneen lopputuloksen.
Varaa aika Tanjalle

Noora

Parturi-kampaaja

Noora

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2001, mistä lähtien olenkin tehnyt oman alani töitä. Salon Virholla olen työskennellyt syyskuusta 2015. Vahvuuteni ovat erilaiset hiusten leikkaukset ja värjäystyöt. Nautin asiakkaiden palvelemisesta ja päivittäisistä asiakaskohtaamisesta.
Varaa aika Nooralle

Talvikki

Parturi-kampaaja

Talvikki

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1990. Työt aloitin Virholla 1998. Työssäni jokainen päivä on erilainen ja jokainen työ on ainutlaatuinen. Pidän kaikista osa-alueista työssäni. Muoti ja trendit muuttuvat ja siksi myös kampaajana on pystyttävä jatkuvasti kehittymään ja muuttumaan.
Varaa aika Talvikille

Katariina

Parturi-kampaaja

Katariina

Olen ollut virholainen vuodesta 2010. Päätoimisesti olen yrittäjänä Tapahtuma­toimisto Domiliassa, mutta aika-ajoin löydän itseni Virholta ihanien työkavereiden ja asiakkaiden keskeltä. Parturi-kampaajan työssäni pidän erityisesti kokonaisuuksien luomisesta.
Varaa aika Katariinalle

Siiri

Parturi-kampaaja

Siiri

Olen keväällä 2022 valmistunut parturi-kampaaja. Olen ollut työssäoppimassa Salon Virholla vuodesta 2021 lähtien. Pidän erityisesti työssäni vaalennuksista, hiustenvärjäyksistä ja kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta. Minulle tärkeää on asiakkaan kuunteleminen ja asiakastyytyväisyys. Virholla olen tykännyt erityisesti mukavasta ja iloisesta ilmapiiristä.
Varaa aika Siirille

Mari

Parturi-kampaaja

Mari

Olen työskennellyt Virholla vuodesta 1987. Palkitsevinta työssäni on tyytyväinen asiakas. Nautin myös siitä, että työn lopputuloksen näkee heti. Pidän eniten työssäni erilaisista asiakaskohtaamisista.
Varaa aika Marille

Hanna

Parturi-kampaaja

Hanna

Valmistuin maskeeraajaksi vuonna 2004 ja parturi-kampaajaksi vuonna 2005. Virholla olen työskennellyt saman vuoden heinäkuusta lähtien. Parasta työssäni ovat monipuolisuus, luovuus, asiakkaat ja hyvä ilmapiiri. Tykkään tehdä erityisesti kokonaisuuksia, joissa laitetaan sekä hiukset että meikki.
Varaa aika Hannalle

Laura

Parturi-kampaaja

Laura

Olen ollut virholainen vuodesta 2012 lähtien. Tykkään toteuttaa trendikkäitä sekä käytännöllisiä tyylejä ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Hiusten värjäykset, vaalennukset sekä kampaukset kuuluvat vahvuuksiini. Parasta antia työssäni on uusien ideoiden onnistunut toteutus ja tyytyväiset asiakkaat.
Varaa aika Lauralle

Taiju

Parturi-kampaaja

Taiju

Olen työskennellyt Virholla vuodesta 1999. Erityisesti nautin siitä, että saan työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa päivittäin. Tykkään kampaajan työstä, koska se on monipuolista ja palkitsevaa. Erikoisalaani ovat hiusten suoristukset.
Varaa aika Taijulle

Helsinki

Salon Virho Helsingin liike ulkokuva

Salon Virho Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki

Palvelemme

ma–pe klo 9–18
ja la klo 9–15

Ajanvaraus Helsinki

Puh. +358 40 7171 898

Rane

Parturi-kampaaja

Rane

Olen ollut kampaamoalalla 37 vuotta. Virholla olen ollut töissä vuodesta 1998. Pidän erityisesti siitä, että saan olla asiakkaiden kanssa läsnä päivittäin. Tykkään erityisesti tehdä erilaisia hiusten värjäyksiä ja leikkauksia. Nautin myös kampauksien tekemisestä.
Vara Aika Ranelle

Jenni

Parturi-kampaaja

Jenni

Olen toiminut kampaajana 11 vuotta, joista Virholla keväästä 2019. Tykkään kampaajan monipuolisesta työstä ja erilaisista asiakkaista. Hiustenpidennyksien teko on myös erityisen lähellä sydäntäni. Parasta työssäni on ihanat asiakkaat, joille saan toteuttaa hiuksia, missä heidän on hyvä olla.
Varaa aika Jennille

Alexandra

Parturi-kampaaja

Alexandra

Aloitin työskentelyt Virholla Oulussa vuonna 2015. Muutettuani Helsinkiin opiskelemaan, olen palvellut Helsingin toimipisteessä tarvitteassa. Vahvuuksiani ovat hiustenleikkaukset-ja värjäykset.
Varaa aika Alexandralle