Töihin Salon Virholle

Salon Virholla sinulla on mahdollisuus kasvaa huippukampaajaksi! Olemme erityisen ylpeitä työyhteisöstämme, jossa jaetaan vinkkejä, autetaan kaveria ja halutaan aidosti palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Katso avoimet työpaikat ja hae!

Katso video
Katso video

Avoimet työpaikat

Parturi-kampaaja Oulun liikkeeseen

Salon Virho hakee Oulun keskustassa toimivaan laadukkaaseen liikkeeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Tule täydentämään mahtavaa tiimiämme omalla osaamisellasi ja positiivisuudellasi!

Voit olla kokenut konkari tai nuorempi hiusalan osaaja. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme, että sinulla on aito halu palvella asiakkaita hyvin ja toteuttaa asiakkaiden persoonaan istuvia hiustyylejä. Sytyt vahvasti myös uuden oppimisesta ja haluat jatkuvasti kehittää omia taitojasi erilaisten värjäysten, leikkausten ja kampausten suhteen.

Tarjoamme viihtyisän, kannustavan ja turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa alan huippukouluttajien ja oman tiimin tuella. Meillä vallitsee tasavertaisuuden, avoimuuden ja jakamisen ilmapiiri. 

Et ole työssäsi yksin, vaan tukena on aina joukko erittäin osaavia kollegoita. Tärkeimpänä asiana pidämme sitä, että asiakas lähtee liikkeestämme hymyssä suin ja tyytyväisenä kampaukseensa. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hakeminen: täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan CV:si pdf-muodossa.

Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan

Kysyttävää? Lisätietoja antaa Sami Kilponen 040 5653 823

Liikkeen osoite: Hallituskatu 11 A 1

Hakemuslomake

Ansioluettelo (PDF-tiedosto, enintään 5 Mt)