Hiusten värjäys

Hiusvärit ovat kehittyneet hurjasti vuosien varrella ja nykyään onkin saatavilla paljon eri vaihtoehtoja hiusten värjäämiseen. Hiusten värjäämisellä voidaan virkistää sävyä, piilottaa tyvikasvua, korostaa omaa luonnollista hiusväriä tai vaikka häivyttää harmaita. Täytyy vain löytää juuri sinulle sopiva värjäystyyli. Raidoitukset ja koko vaalennukset sävytyksineen ovat myös erikoisalaamme, kuten harmaiden hiusten häivytys colorcamo-menetelmällä, joka tuo luonnollisella tavalla harmaantuneita hiuksia hieman ajassa taaksepäin. Halutessasi myös partasi saa meillä uuden ilmeen värillä.

Parturi hiustenvärjays

Huolellinen värikonsultaatio

Konsultoimme jokaisen hiusten värjäykseen saapuvat asiakkaan huolellisesti. Haluamme ymmärtää sinun toiveesi ja ajatuksesi värin suhteen. Näin pääsemme nopeasti kartalle persoonastasi ja tyylistäsi. Huolellinen konsultaatio takaa sen, että lopullinen väri on kantajalleen sopiva, olipa kyse sitten isosta muodonmuutoksesta tai pienemmästä freesauksesta. Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme mikä näyttäisi sinun hiuksissasi hyvältä. Jos sinulla on kuvia toivotusta lopputuloksesta, otamme ne myös aina ilolla vastaan.

Viiden minuutin räätälöity harmaiden hiusten häivytys

Redken esittelee Color Camo -tuotteet, joissa yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet – kestovärien teknologia ja kevytvärin antamat tulokset. Color Camo tuotteiden vaikutusaika on 5–10 minuuttia, minkä aikana tuotteet häivyttävät harmaat hiukset. Lopputulos on  luonnollisen näköinen ilman lämpimiä ei-toivottuja sävyjä.

Tuotteiden edut:

  • Ammoniakiton nestemäinen hiusväri
  • Kevytvärin antamat tulokset
  • Häivyttää ja peittää harmaita hiuksia
  • 4 luonnollisen lopputuloksen antavaa sävyä 2 sävyperheestä (ash & natural)
  • 5 minuutin vaikutusaika harmaiden häivyttämiseksi
  • 10 minuutin vaikutusaika syvemmän ja tummemman lopputuloksen saavuttamiseksi
  • Ei näkyvää tyvikasvua

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898