Hiusten vaalennus- ja raidoitus­käsittelyt

Hiusten vaalennus- ja raidoituskäsittelyt vaativat laajaa asiantuntemusta ja kokemusta, jotta lopputulos on paras mahdollinen ja toivotunlainen. Hiusten vaalennus- ja raidoituskäsittelyitä tehdessä on tärkeää ottaa huomioon hiusten sen hetkinen kunto ja värjäyshistoria. Mittavan värjäyshistorian ansiosta syvällä hiuksessa voi olla esimerkiksi paljon ei-toivottuja värisävyjä, jolloin lopputulos voi poiketa halutusta. Tämän takia kampaajan on tärkeää olla tietoinen myös aikaisemmista käsittelyistä. Näin uusi vaalennus- ja raidoituskäsittely saadaan tehtyä hiusta kunnioittaen ja mahdollisimman hellävaraisesti.

All Inclusive -vaalennuspaketti hiuksille Salon Virholta!

Salon Virhon All Inclusive -vaalennuspaketti on täydellinen paketti hiuksille. Palvelu sisältää hiusten värjäyksen, leikkauksen, sävytyksen ja Wella Plex -hoidon pesupaikalla. Hinnat: pitkät hiukset 283 €, puolipitkät hiukset 245 €, polkka 227 €, lyhyet 212 €.

Hiusten vaalennus- ja raidoituskäsittelyn konsultaatio

Kampaajamme ymmärrys halutusta lopputuloksesta rakentuu huolellisen konsultaation kautta. Konsultaation jälkeen kampaajamme osaa valita sinulle sopivan sävyn ja oikean värjäystekniikan. Kysytyimmät sävyt ovat kylmä hopea, pehmeä hunaja sekä erilaiset pastellinvivahteet. Suosituimpia tekniikoita tällä hetkellä ovat mm. täysvaalennukset, raidoitukset ja vapaankäden vaalennukset – unohtamatta muita erikoistekniikoita. 

Täysvaalennuksessa värjätään kaikki hiukset tai vaalennetaan pelkkä tyvikasvu. Yleensä käsittely viimeistellään sävytyksellä, jotta saadaan kaunis ja tasainen lopputulos. Raidoituksia tehdessä mukailemme tekniikkaa mm. toiveittesi perusteella ja hiuslaatusi huomioon ottaen. Suosituin tekniikka tällä hetkellä on Babylights, joka tuo hiuksiin paljon kaunista ja luonnollista raitaa.

Suosittelemme kaikkiin vaalennuskäsittelyihin lisäpalveluna Wellaplex-hoitoa, joka suojaa hiusta vaalennuksen vaurioilta ja varmistaa täydellisen lopputuloksen. Annamme sinulle myös ohjeet ja suosittelemme sopivimpia tuotteita vaaleiden hiustesi hoitoon ja sävyn ylläpitoon.

Huolellinen konsultaatio
Salon Virho, radoitus ja vaalennus

Vaalennus- ja raidoitustekniikat

Balayage
  • Luonnollinen ja asteittain tummasta vaalean liukuva lopputulos
  • Kirkkaat vaaleat raidat hohtavat hiuksissa kauttaaltaan
Illuminage
  • Luonnollinen lopputulos. Väri on liukuva ja kiiltävä.
  • Käytetään yksityiskohtien korostamiseen hiuksissa, sekä korostamaan alueita, jotka kehystävät kasvoja
Brazillian illuminage
  • Luo hiuksiin kontrasteja tumman ja vaalean välillä
  • Kasvoja ja hiusten pituutta korostetaan vaaleammilla osioilla ja tyveen luodaan varjoa tummemmalla värillä
Ombre
  • Liukuva efekti, jossa tyvialue on syvempi ja hiusten pituus vaaleampi
Faceframing
  • Tuo valoa lähelle kasvoja
  • Tehdään raidoittamalla tai vapaankäden tekniikalla

Galleria

Ajanvaraus Oulu

Hallituskatu 11 A 1
90100 Oulu
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. (08) 8150 123

[email protected]

Ajanvaraus Helsinki

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki
ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–15

Puh. +358 40 7171 898