Yritys

Oululainen Salon Virho Oy on perustettu vuonna 1942. Yrityksemme on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toimiva kampaamoalan yritys, joka on ollut saman suvun omistuksessa koko historiansa ajan. Pitkän ja menestyksekkään historiamme salaisuus kulminoituu kahteen eri asiaan: uudistumishaluun ja uudistumiskyvykkyyteen sekä ammattitaitoiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaamme. Haluamme jatkuvasti oppia, kehittää, kehittyä ja sitä kautta tarjota vain parasta asiakkaillemme. 

Meille on aina ollut tärkeää, että pystymme tarjoamaan pinnalla olevia trendejä ja uusimpia leikkaus- ja värjäystekniikoita asiakkaillemme. Siksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi liikkeessämme vierailee vuosittain alan huippukouluttajia ympäri maailmaa. Ranskalaisen huippuhiusmuodin Haute Coiffure Françaisen -yhdistyksen jäsenliikkeenä tuomme asiakkaillemme Pariisin uusimman hiusmuodin kaksi kertaa vuodessa heti Pariisissa pidettyjen näytösten jälkeen. Uudet tekniikat koulutetaan myös henkilökunnallemme. Olemme voittaneet useita kansainvälisesti arvostettuja palkintoja, muun muassa Global Salon Business Awards, vuosina 2004 ja 2008.

Salon Virho Oulu

Palvelemme Oulussa Kassatalossa – Rion talon kulmassa. Kampaamomme sijaitsee katutasossa ja parturiasiakkaat otetaan vastaan tunnelmallisessa kabinettikellarissa. Palvelemme asiakkaitamme sydämellä ja ammattitaidolla. Haluamme tarjota vain parasta. Lämpimästi tervetuloa!

Salon Virho Helsinki

Salon Virhon Helsingin parturi-kampaamo toimii Kasarmintorin kulmalle osoitteeseen Fabianinkatu 4. Salon Virhossa kaksikymmentä vuotta palvellut Rane Isola on toimipisteen vetäjä. Rane ja koko Salon Virhon tiimi toivottaa kaikki uudet ja tutut asiakkaat tervetulleiksi.