fbpx
/ /
Oribe Après Beach Waves & Shine Spray

Oribe Après Beach Waves & Shine Spray

48,00 

Viimeistelysuihke laineilevan rantalookin luomiseen. Kosteuttava glamourspray sisältää täyteläisiä uutteita ja eksoottisia öljyjä, jotka korjaavat ja antavat kiiltoa ja aistillista rakennetta. Ravista, suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pöyhi oman maun mukaan ja anna kuivua. 300 ml.

  • Kosteuttaa ja antaa kiiltoa
  • Erityinen suutin, joka on suunniteltu laineiden ja rakenteen aikaansaamiseksi hiuksiin
  • Kevyt pito

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Beach Wave Complex (hydrolisoitu -vehnäproteiini, B5-provitamiini, uniikki kopolymeeri ja meripihkauute) turvottavat hiusta ja luovat laineikkaan rakenteen antaen kevyen pidon.

Sekoitus täyteläisiä kosteuttavia aineita, kasviuutteita ja öljyjä (isoheksaanidekaani, värisaflorinsiemenöljy, meripihkauute) tekevät hiuksista pehmeät, kiiltävät antaen sensuellin rakenteen ja tarjoavat antioksidanttisen suojan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

Hydrolisoitu vehnäproteiini hoitaa ja uudistaa vaurioitunutta hiusta samalla lisäten rakennetta ja kiiltoa.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!