fbpx
/ /
Oribe Balm d’Or Heat Styling Shield

Oribe Balm d’Or Heat Styling Shield

52,00 

Suojaa hiuksiasi kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Lämpösuojavoide muotoilee samalla kun lämpöaktivoitu polymeeriteknologia ja parantava cassisöljy, santelipuuöljy ja maracujaöljy suojaavat ja ravitsevat hauraita hiuksia sinetöiden sileyden ja välittömän kiillon föönatessa, suoristettaessa tai kiharrettaessa hiuksia. Levitä kosteisiin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä. Käytä yksinään tai muiden tuotteiden kanssa. 100 ml.

  • 230 asteen lämpösuoja
  • Suojaa hauraita hiuksia lämpövaurioilta
  • Jättää hiukset ultrasileiksi ja kiiltäviksi
  • Lisää hallittavuutta, taltuttaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä
  • Tekee hiuksista helpommin muotoiltavat ja hallittavat
  • Ikää uhmaava koostumus palauttaa hiusten vahvuuden

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta. Lämpöaktivoitu lämpösuoja yhdistelmä suojaa hiusta lämpökäsittelystä johtuvalta vaurioitumiselta.

Cassisöljy palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja kosteuden.

Santelipuuöljy sulkee pintakerrosta tehden hiuksista hyvinvoivat ja kiiltävät.

Maracujaöljy, joka on peräisin passionhedelmästä täydentää ja palauttaa hiuksen luonnollisen kosteustasapainon.

Vahvistava Bio Restorative Complex -yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.

Tanniinihappo tekee hiuksista vahvemmat, terveemmät ja helpommin käsiteltävät.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!