fbpx
/ /
Oribe Bright Blonde Shampoo

Oribe Bright Blonde Shampoo

51,00 

Elävöittävä violetin värinen shampoo, joka korjaa hiuksen keltaisuutta ja kirkastaa luonnonraitoja hiuksissa. Hiukset ovat terveemmät, kiiltävämmät ja vaaleammat sisältäpäin. Vaahdota, anna vaikuttaa ja huuhtele. 250 ml.

  • Sulfaatiton shampoo on erityisesti suunniteltu puhdistamaan hellävaraisesti vahingoittamatta värin loistoa
  • Sisältää optimaalisen asteen violettipigmenttiä, joka kirkastaa ja poistaa kuparisuutta
  • Turvallinen päivittäiseen käyttöön

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Puhtaat violetin pigmentit ja hohtava helmiäinen korjaavat kuparisuutta, sävyttävät raitoja ja antavat kirkkautta ja kiiltoa.

Kirkastava yhdistelmä (sitruuna , inkiväärin juuri ja kamomillauute) antavat optimaalisen sävyn ja kirkkauden.

Kookoksesta ja maissista peräisin olevat puhdistavat aineosat pesevät hellävaraisesti mutta tehokkaasti, jotta optimaalinen kiilto ja värin eloisuus säilyvät.

Purppura orkideauute, joka on tunnettu kukan pitkäikäisyydestä korjaa vaurioitunutta hiusta, hoitaa ja estää kuivumista.

Sveitsin puutarhakrassin itujen korkeat kasviravinteet puhdistavat ja suojaavat hiusta ympäristön haittavaikutuksilta, saasteilta ja luonnolliselta hapettumiselta sekä auttavat säilyttämään värin eloisuuden.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!