fbpx
/ /
Oribe Foundation Mist

Oribe Foundation Mist

37,00 

Ravintorikas ja hoitava hiussuihke, joka lisää kiiltoa ja selvittää hiuksia. Se antaa myös antistaattisen lämpösuojan hiuksille ja parantaa niiden kuntoa. Kevyt tapa pohjustaa hiukset muotoilulle ja elävöittää tyyliä. Suihkuta kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua. 200 ml.

  • Monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää primerina, jätettävänä hoitoaineena, tyylin virkistäjänä, lämpömuotoilusuihkeena tai kampausnesteenä
  • Latistamaton ja alkoholiton koostumus
  • Rauhoittaa ja pehmentää hiusta
  • Korkealaatuiset proteiinit, emollientit (kosteuttavat ja pehmentävät aineosat) ja hoitavat aineosat lisäävät kiiltoa ja pehmeyttä.
  • Antaa suojan lämpökäsittelyille

Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Kurjenpolvi-, laventeli- ja kamomillauutteet kosteuttavat hellävaraisesti saaden hiuksen näyttämään terveiltä ja kosteutetuilta.

Vihreänteenuute vahvistaa ja ravitsee hiusta ehkäisten kaksihaaraisia ja suojaten ympäristön haittavaikutuksilta.

Hydrolisoitu vehnäproteiini hoitaa, uudistaa vaurioitunutta hiusta, lisää rakennetta ja kiiltoa sekä suojaa lämmöltä.

B5-provitamiini ja muut hoitavat ainesosat pehmentävät, kosteuttavat ja vahvistavat hiusta antaen samalla rakennetta ja lisäten kiiltoa ja kammattavuutta.

Cetrimmoniumkloridi hoitaa ja ehkäisee sähköisyyttä.

Monikerroksinen UV-suojajärjestelmä antaa pitkäkestoisen suojan auringon haittavaikutuksia vastaan.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!