fbpx
/ /
Oribe Gel Sérum

Oribe Gel Sérum

68,00 

Unohda kaikki mitä tiedät geeleistä! Tämä maaginen, kultahippuja ja aktiivisia kosteuttavia ainesosia sisältävä geeli antaa hienostunutta pitoa ja kiiltoa. Aloita pienellä määrällä, emulgoi käsissä ja työstä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin. Kuivaa föönillä tai anna kuivua vapaasti. 150 ml.

  • Geelin luksusversio
  • Geeli joustavalla pidolla: seerumi kosteutukseen ja luonnolliseen kiiltoon
  • Sisältää lämpösuojan
  • Kultahiput heijastavat valoa antaen hienostuneen kiillon

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Uudenlainen hoitava polymeeri, jossa yhdistyy hoitoaineen ja muotoilutuotteen ominaisuudet, antaa samanaikaisesti kontrollia, hoitavuutta, kestoa kiharoille, sekä lisää kiiltoa ja runsautta.

Kreatiini silottaa hiusta samalla suojaten hiusta vaurioilta, jotka aiheutuvat harjaamisesta, muotoiluraudasta ja hiusten kuivaamisesta.

Maissin, vehnän ja soijan mikroproteiinit ovat ikääntymistä vastaan toimivia ja kosteuttavia aineosia, jotka korjaavat, vahvistavat ja suojaavat hiusta sisältä päin.

Silkkiperäinen glykoproteiini muodostaa kosteuttavan ja suojaavan pinnan, joka antaa pitkäkestoisen silkkisen lopputuloksen.

Korkean teknologian valoa heijastava helmiäiskulta jättää hienostuneen kiillon.

Pitkälle kehitetty polymeeri suojaa lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta sekä mekaanisilta vaurioilta, joita aiheuttavat harjaaminen ja hiusten kuivaaminen.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!