fbpx
/ /
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil

Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil

61,00 

Ylellinen ja kevyt hiusöljy, joka imeytyy nopeasti hiuksiin palauttaen sen optimaaliseen tilaan. Öljy sisältää täyteläisen sekoituksen jasmiini-, alppitähti- litsi-, santelipuu-, cassis-, bergamotti- ja arganuutteita. Jokainen suojaava pisara imeytyy hiukseen syvähoitamaan, vahvistamaan ja silottamaan antaen intensiivistä kosteutta ja uskomatonta kiiltoa. Öljy tekee ihmeitä kuiville, vaurioituneille ja värikäsitellyille hiuksille. Lisää kosteisiin hiuksiin tai lisää latvoihin muotoilun jälkeen saadaksesi lisää kiiltoa hoitavuutta ja hallittavuutta.

  • Auttaa ehkäisemään vaurioita ja suojaa hiusta latistamatta
  • Lisää korkeaa kiiltoa ja silkkisyyttä samalla parantaen kammattavuutta ja ehkäisten Ppörröisyyttä
  • Antaa lämpösuojan ja lyhentää kuivumisaikaa
  • Ravitsee, vahvistaa ja korjaa hiusta

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta. Erikoissekoitus pehmentäviä aineita hoitaa ja pehmentää hiuksia latistamatta niitä.

Arganöljy lisää kevyttä kiiltoa, pehmentää, taltuttaa pörröisyyttä ja parantaa hiusten kuntoa ja kammattavuutta samalla suojaten hiusta UV-säteiltä ja ympäristön saasteilta.

Jasmiiniöljy hoitaa kuivaa ja kutisevaa hiuspohjaa antaen samalla kiiltoa hiuksiin.

Santelipuu-uute, amurinkorkkipuu uute ja ohrauute muodostavat patentoidun sekoituksen, joka on optimoitu stimuloimaan hiuksen pintakerrosta, lisäämään kosteuspitoisuutta, korjaamaan kaksihaaraisia ja kaunistamaan kokonaisvaltaisesti hiuksia.

Cassissiemenöljy sisältää omega 6- ja omega 3 -happoja, jotka kosteuttavat ja vahvistavat hiusta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!