fbpx
/ /
Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner

Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner

59,00 

Erittäin laadukas rakennekorjaava hoitoaine rasittuneille hiuksille. Löydä nuoruuden lähde pehmeisiin, kiiltäviin ja iättömiin hiuksiin. Sisältää sekoituksen time honored -öljyjä ja -uutteita: sypressiä, argania ja maracujaa. Vallankumouksellinen Bio Restorative Complex -yhdiste sisältää ultrahoitavia aineita, silottaa, elävöittää ja pehmentää hiuksia sekä torjuu ajan aiheuttamia vahinkoja. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa vähintään minuutti ja huuhtele. 200 ml.

  • Kosteuttaa ja palauttaa hiuksiin nuorekkuuden latistamatta niitä
  • Silottaa ja pehmentää hiuksia
  • Korjaa vaurioita sitomalla kosteutta
  • Suojaa ulkoisilta vaurioilta
  • Auttaa ehkäisemään kaksihaaraisia hiuksia

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Välimerensypressiuute kosteuttaa tehokkaasti, korjaa hiusta pitkävaikutteisesti ja palauttaa nuorekkuutta.

Arganöljy lisää tervettä kiiltoa, korjaa vaurioita ja kontrolloi sähköisyyttä.

Maracujaöljy, joka on peräisin passionhedelmästä, täydentää ja palauttaa hiuksen luonnollista kosteutta.

Vahvistava Bio Restorative Complex -yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!