fbpx
/ /
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

59,00 

Elävöittävä ja korkealaatuinen rakennekorjaava shampoo rasittuneille hiuksille. Palauttaa hiusten kiiltoa. Shampoo koostuu luonnollisista parantavista öljyistä ja uutteista: sypressistä, arganista ja maracujasta. Bio Restorative Complex -yhdiste tasapainottaa hiuspohjaa ja vahvistaa hiusten sisäistä voimaa. Vaahdota hiukset, anna vaikuttaa ja huuhtele. 250 ml.

  • Puhdistaa hiukset hellävaraisesti
  • Elävöittää hiuksia tehden niistä nuorekkaamman ja terveemmän näköiset
  • Vahvistaa hiusten sisäistä voimaa
  • Energisoi ja tasapainottaa hiuspohjaa samalla edistäen verenkiertoa
  • Suojaa hiuksia vaurioilta

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Välimerensypressiuute kosteuttaa tehokkaasti, korjaa hiusta pitkävaikutteisesti ja palauttaa nuorekkuutta. Arganöljy lisää tervettä kiiltoa, korjaa vaurioita ja kontrolloi sähköisyyttä.

Maracujaöljy, joka on peräisin passionhedelmästä, täydentää ja palauttaa hiuksen luonnollisen kosteuden.

Vahvistava Bio Restorative Complex -yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.

Bromelain-entsyymi, joka on ananaksesta peräisin, kuorii hellävaraisesti ja tasapainottaa hiuspohjaa muokaten optimaalisen pohjan terveille hiuksille.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!