fbpx
/ /
Oribe Gold Lust Transformative Masque

Oribe Gold Lust Transformative Masque

72,00 

Laadukas tehohoito, joka tunkeutuu korjaamaan jokaista hiuskuitua valkoisen teen, baobabin, jasmiiniuutteen ja Bio Restorative Complex -yhdisteen avulla. Nämä aineosat parantavat elastisuutta ja vahvistavat hiusta antaen pehmeyttä, täyteläisyyttä ja sisäistä loistoa. Palauttaa rasittuneet hiukset niiden optimaaliseen tilaan. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa niin kauan kun haluat ja huuhtele. 150 ml.

  • Edistää intensiivistä kosteutusta ja hoitavuutta
  • Uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuskuitua
  • Vahvistaa hiuksen pintaa ja täyttää heikkoja kohtia
  • Parantaa elastisuutta tehden hiuksista iättömät
  • Palauttaa rasittuneiden hiusten nuorekkuuden

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute ) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Valkoisen teen lehtiuute pehmentää ja silottaa hiusta.

Jasmiiniuute syväravitsee ja hoitaa.

Apinanleipäpuunöljy, ravitsee A-, D-, E-ja F-vitamiineilla ja tarjoaa antioksidanttisen suojan vapaiden radikaalien aiheuttamaa vaurioitumista ja kuivumista vastaan.

Vahvistava Bio Restorative Complex -yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.

Vahvistava proteiinisekoitus korjaa olemassa olevia vaurioita ja kaksihaaraisia.

Sheavoi ja mustaherukanhedelmäuute korjaavat rasittuneita hiuksia syväkosteuttamalla ja parantamalla elastisuutta.

Karrageeniuute, joka on peräisin merilevästä, kosteuttaa ja pehmentää hiusta palauttaen sen ihanteelliseen tilaan.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!