fbpx
/ /
Oribe Magnificent Volume Conditioner

Oribe Magnificent Volume Conditioner

51,00 

Rakennepaikkaava geelivoide, joka kosteuttaa ja antaa kohottavaa tukea vaivattomaan kampaamiseen, muotoiluun ja glamouriin. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa vähintään minuutti ja huuhtele. 200 ml.

  • Nyt enemmän hoitava ja helpommin kammattava
  • Geelivoidemainen rakenne antaa höyhenenkevyttä hoitoa
  • Vahvistaa hiuksia

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, suojaten samalla kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Hydrolisoitu kasviproteiini ja keratiiniproteiinit vahvistavat ja antavat lämpöaktiivisen suojan lämpömuotoilusta aiheutuvia vaurioita ja kuivumista vastaan.

Lupiiniproteiini ja sahapalmu-uute palauttavat hiusten ja hiuspohjan luonnollisen tasapainon ja stimuloivat karvatuppeja paksummiksi ja täyteläisimmiksi.

Luonnollisesti johdetut polymeerit täyttävät hiusvartta optimaaliseen täyteläisyyteen, volyymiin ja laajuuteen.

Kastanjasädekaislaöljyn rikastuttavat tyydyttymättömät rasvahapot lisäävät kevyttä kiiltoa ja parantavat kammattavuutta.

Kevyet hoitavat aineosat kosteuttavat hiuksia antaen niihin volyymia ja runsautta.

Meripihka ja moringa-siemenuute sisältävät antioksidantteja ja hoitavat sekä vahvistavat hiuksia.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!