fbpx
/ /
Oribe Magnificent Volume Shampoo

Oribe Magnificent Volume Shampoo

49,00 

Laadukas shampoo, jonka korkean teknologian polymeerit tuovat hiuksiin todella runsaasti volyymia ja paksuutta. Shampoon kasviuutteet tekevät hiukset täyteläisiksi, kiiltäviksi, vahvoiksi ja helposti rakastettaviksi. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa vähintään minuutti ja huuhtele. Kaikki tarvitsevat vähän suuruutta! 250 ml.

  • Sulfaatiton
  • Korkean teknologian polymeerit täyttävät hiusta
  • Latistamaton kiilto ja kammattavuus
  • Vahvistaa hiuksia

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, suojaten samalla kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Kookoksesta ja luonnonsokerista johdetut puhdistavat aineosat pesevät hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti antaen samalla maksimaalisen tuuheuden.

Lupiiniproteiini ja sahapalmu-uute palauttavat luonnollisen tasapainon hiuksiin ja hiuspohjaan sekä stimuloivat karvatuppeja paksummiksi ja täyteläisemmiksi.

Korkean teknologian polymeerisekoitus tekee hiusvarresta täyteläisemmän.

Hydrolisoitu kasviproteiini ja keratiiniproteiinit vahvistavat ja muodostavat lämpöaktiivisen suojan lämpömuotoilusta aiheutuvaa vaurioitumista ja kuivumista vastaan.

Vesiliukoinen riisileseöljy auttaa selvittämään hiuksia.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!