fbpx
/ /
Oribe Moisture & Control Deep Treatment Masque

Oribe Moisture & Control Deep Treatment Masque

73,00 

Erittäin kosteuttava tehohoito, joka sisältää kookos- ja manteliöljyä. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia kiharoita sekä ehkäisee hiusten katkeilua ja korjaa vaurioita. Hiukset jäävät silkkisiksi, kosteutetuiksi ja terveemmiksi kuin koskaan. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa ainakin 10 minuuttia ja huuhtele. Hoida kiharoitasi oikein! 250 ml.

  • Sinetöi hiuksen korjaten vahinkoja ja kaksihaaraisia
  • Auttaa ehkäisemään katkeilua
  • Syvähoitaa helpottaen kammattavuutta ja palauttaen elastisuutta
  • Kosteuttaa intensiivisesti ja helpottaa pörröisyyttä tehden hiuksista pehmeät ja sileät
  • Silikoniton

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Sekoitus murumurua ja mangonsiemenvoita korjaa ja auttaa ehkäisemään vaurioita siloittaen ja suojaten hiusta katkeilulta samalla kosteuttaen ja lisäten hallittavuutta.

Kookosöljy tunkeutuu hiukseen kosteuttamaan ja pehmentämään samalla sinetöiden hiukset ja tehden niistä uskomattoman kiiltävät.

Illipenpähkinävoi lisää kosteutta kuiville ja vaurioituneille hiuksille parantaen hallittavuutta ja ehkäisten katkeilua.

Shea- ja cupuacuvoit sinetöivät kosteuden syvähoitaen ja elvyttäen hauraita hiuksia samalla ehkäisten latvojen haaroittumista.

Makea manteliöljy ja manteliproteiini sinetöivät hiuksen pehmeäksi, vahvistavat ja parantavat elastisuutta.

Hydrolisoitu baobabinsiemenöljy, jota rikastuttavat A-, D-, E- ja F-vitamiinit, antaa antioksidanttisen suojan vaurioita ja vapaita radikaaleja vastaan.

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute ) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!