fbpx
/ /
Oribe Moisture & Control Intense Conditioner

Oribe Moisture & Control Intense Conditioner

58,00 

Tehokkaasti syväkosteuttava hoitoaine, joka korjaa jopa pahimpia hiusvaurioita ja helpottaa hiusten kammattavuutta. Hiuksista tulee ultrasileät, silkkiset ja pehmeämmät kuin koskaan. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa niin kauan kuin haluat ja huuhtele. Voidaan käyttää päivittäin tai muutamia kertoja viikossa syväkosteutukseen. 200 ml.

  • Syvähoitava ja intensiivisesti kosteuttava
  • Jättää hiukset ultrapehmeiksi , kiiltäviksi, sileiksi ja huolitelluiksi
  • Ravitsee ja korjaa lämpökäsittelyistä ja kemiallisista käsittelyistä johtuvia vaurioita sekä ehkäisee ympäristön aiheuttamalta kuivumiselta, vaurioitumiselta ja väriä haalistavilta tekijöiltä
  • Selvittää ja vahvistaa
  • Taistelee pörröisyyttä vastaan ja ehkäisee sitä

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Sekoitus shea- ja illipevoita ja oliiviöljyä antaa intensiivistä kosteutusta ja tekee hiuksista pehmeämmät.

Mirabelle luumunsiemenöljy antaa harsomaisen kevyen kiillon.

Riisiproteiini vahvistaa ja suojaa hiuskuituja UV-säteiden aiheuttamilta oksidatiivisilta vaurioilta.

Keratiiniproteiini tekee harsomaisen proteiinisuojan, joka suojaa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja silottaa hiuksen pintaa.

Provitamiini B5 antaa lämpöaktiivisen suojan.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!