fbpx
/ /
Oribe Moisture & Control Shampoo

Oribe Moisture & Control Shampoo

52,00 

Korkealaatuinen shampoo, joka tekee hiukset sileiksi, huolitelluiksi ja täysin hallittaviksi. Viimeinkin hallittavuutta hiuksillesi ja kiharoillesi! Kiharat ja paksut hiukset saavat heti tarvitsemaansa kosteutta. Vaahdota hiukset, anna vaikuttaa ja huuhtele. 250 ml.

  • Sulfaatiton ja enemmän silottava
  • Ravitseva shampoo, joka lisää intensiivistä kosteutta
  • Jättää hiukset sileiksi ja kiiltäviksi
  • Rauhoittaa kiharoita ja paksuja hiuksia

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Aminohappoyhdistelmä, joka on luotu muistuttamaan hiuksen kuitukerroksen proteiineja kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa, vahvistaa ja korjaa vaurioita hiusten pintakerroksessa.

Silottava mikroemulsio pehmentää, antaa hallittavuutta ja syväkosteuttaa hiuksen pintakerrosta.

Polymeeriyhdistelmä antaa kiiltoa, hoitavuutta, selvittää hiusta ja poistaa.

Meripihkauute tuo antioksidanttisia hoitavia ja hiusta vahvistavia ominaisuuksia.

Auringonkukkauute suojaa ympäristön ja auringon haittavaikutuksilta, niiden aiheuttamalta kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!