fbpx
/ /
Oribe Shampoo for Beautiful Color

Oribe Shampoo for Beautiful Color

51,00 

Ultrakevyt shampoo, joka tekee hiuksista erittäin kauniit. Pidentää värin hohtoa ja kestoa korkean teknologian aineosilla, jotka tarttuvat hiusten vaurioituneisiin kohtiin kosteuttaen niitä intensiivisesti ja suojaten hiusväriä ympäristön haittavaikutuksilta. Vaahdota hiukset, anna vaikuttaa ja huuhtele. 250 ml.

  • Kevyt shampoo
  • Suojaa väriä
  • Vahvistaa käsiteltyjä hiuksia
  • Suojaa ympäristön saasteilta ja auringon aiheuttamasta värinhaalistumiselta

Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, suojaten samalla kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Bioflavonoidit suojaavat hiuksen omaa väriä haalistumiselta ja värinmuutoksilta.

Apinanleipäpuunuute antaa kuivuneille ja värikäsitellyille hiuksille erinomaisen kosteutuksen alkaen hiusten kuivimmista alueista.

Guinean Galangalin juuriuute on löydetty eteläisimmästä Aasiasta ja se antaa luonnollisen UV-suojan. Monikerroksinen UV-suojamenetelmä antaa pitkäkestoisen UV-suojan ja suojaa hiusväriä auringon aiheuttamilta vahingoilta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!