fbpx
/ /
Oribe Silverati Shampoo

Oribe Silverati Shampoo

52,00 

Kirkastava shampoo, joka ehkäisee hiusten latistumista ja keltaisia vihahteita. Tekee hiuksista pehmeämmät, kirkkaammat ja elinvoimaisemmat. Suunniteltu erityisesti harmaille ja valkoisille hiuksille. Vaahdota hiukset, anna vaikuttaa ja huuhtele. 250 ml.

  • Puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta hiuksia
  • Kirkastaa harmaita ja hopeansävyisiä hiuksia samalla eliminoiden keltaisia vivahteita
  • Pehmentää ja kesyttää ikääntyviä hiuksia samalla parantaen elastisuutta
  • Suojaa hiusta ympäristön rasitukselta
  • Suojaa ja vahvistaa

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta. Sekoitus sinisiä ja hopeisia pigmenttejä kirkastaa harmaata ja hopeista hiusta, poistaa keltaisia vivahteita ja ehkäisee haalistumista.

Saksanpihtauute kosteuttaa ja suojaa saasteilta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta samalla ehkäisten ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Kookoksesta ja maissista peräisin olevat puhdistavat aineosat pesevät hellävaraisesti poistamatta hiusten luonnollisia öljyjä tai kosteutta.

Hydrolisoitu keratiiniproteiini tunkeutuu hiuksen pinnan kaikista vaurioituneimmille alueille suojaamaan rakennetta ja vahvistamaan.

Kiiltomalvauute kosteuttaa ja pehmentää tukien samalla hiusvarren kosteustasapainoa. Arktinen juuriuute auttaa palauttamaan elastisuuden parantamalla hiuksen rakennetta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!