fbpx
/ /
Oribe Split End Seal

Oribe Split End Seal

52,00 

Kaksihaaraisia hiuksia korjaava hoitosuihke, jonka on kliinisesti todistettu parantavan hiusten vahvuutta ja suojelevan kaiken värisiä hiuksia. Levitä tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin korjaamaan ja suojaamaan hiusta. Muotoile kuten haluat. 50 ml.

  • Korjaa jopa 94 % kaksihaaraisista yhden käyttökerran jälkeen
  • Vähentää katkeilua 65 %
  • Hidastaa värin haalenemista ja UV-suojaa

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Erikoissekoitus polymeerejä, jotka toimivat synergisesti sitoen kaksihaaraisia yhteen ja ehkäisten lisävaurioita.

Johanneksenleipäpuu muodostaa aminohappopeiton, joka kiinnittyy hiuksen pintakerrokseen paikkaamaan ja vahvistamaan hiusta.

Monipuolinen UV-suoja suojaa UV- ja fluoresentti-valosta johtuvalta kuivumiselta, vaurioitumiselta ja värin haalistumiselta.

Lämpöaktivoitu kasviproteiini muodostaa hiukseen yhtenäisen sidoksen, joka suojaa hiusta lämpömuotoilusta johtuvalta kuivumiselta ja vaurioitumiselta.

Artisokanlehtiuute sinetöi hiusten pintakerroksen suojatakseen hiusta ympäristön haittavaikutuksilta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!