fbpx
/ /
Oribe Styling Butter Curl Enhancing Cream

Oribe Styling Butter Curl Enhancing Cream

52,00 

Syväravitseva hiusgeeli, joka imeytyy nopeasti hiukseen. Sheavoin ja avokadoöljyn sekoitus kosteuttaa hiuksia, suojaa katkeilulta ja kontrolloi pörröisyyttä. Vahvuus, pehmeys ja pito ovat käsissäsi! Käytä kosteisiin hiuksiin, erottele ja muotoile tarvittaessa. Voidaan käyttää softerin kanssa tai antaa hiusten kuivua vapaasti. 200 ml.

  • Imeytyy heti hiukseen erottelemaan ja pehmentämään kiharoita
  • Kosteuttaa ja ehkäisee kuivumista
  • Vahvistaa ja palauttaa elastisuutta sekä estää hiusten katkeilua
  • Antaa keskivahvan pidon luonnollisella viimeistelyllä
  • Silikoniton

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Ravitseva murumuru-, mango- ja kaakaosiemenvoiyhdiste, jonka sisältämät vitamiinit korjaavat, kosteuttavat ja ehkäisevät vaurioita. Silottaa hiusta vahvistaen ja suojaten katkeilulta samalla helpottaen kammattavuutta ja lisäten kiiltoa.

Oliivi- ja avokadoöljy ravitsevat kuivaa hiusta samalla lukiten kosteutta ja pehmentäen hiuksia.

Kookoksenhedelmäuute imeytyy hiukseen kosteuttamaan ja ehkäisemään kosteuden menetystä.

Shea- ja cupuacuvoi sitoo kosteutta syväkosteuttaen ja raviten hauraita hiuksia samalla taistellen pörröisyyttä vastaan ja ehkäisten kaksihaaraisia hiuksia.

Vehnän aminohapot lisäävät kosteuden säilytyskykyä samalla vahvistaen ja lisäten luonnollista kiiltoa.

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä, keratiinin heikkenemiseltä, kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta ja elementeiltä.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!